Hei sveis i lørdagen! Jeg har i år som i fjor satset på gaver av det spiselige slaget. Det er så koselig å gi bort, også vet jeg at det blir verdsatt. Jeg er motstander av å kjøpe ting bare for å kjøpe, da setter jeg heller av litt tid i kalenderen til kokkelering av spiselige gaver som kan nytes istede.  Foruten julekonsert, jobbing, venninnelunsj og pinnekjøttkveld med fine venner har jeg kokkelert spiselige julegaver siden sist. Jeg har det med å vente til siste slutt, men samtidig er det strengt talt det som må til for å få “ferskest” og dermed best resultat på de spiselige gavene.
Snickers er alles store favoritt. De er alltid en av favorittsnopvariantene hos kursdeltakerene mine på Snopkurs, de er det jeg alltid blir bedt om å kokkelere til jentekvelder av jentene mine, de er det snopet gutta jeg bor med maser etter og ikke minst de er bloggleserenes favoritt. Til jul er det gøy å legge litt flid i kokkeleringen, derfor ble det søte Snickersbarer med bittelitt kakestrøssel denne gangen. De kan også lages som cakepops, eller bare lages i en boks som en Snickerskake, som her. De flotte damene som tar så godt vare på min lille fis fikk hver sin krukke med Snickersbarer i gave av oss, en fin veninne fikk også en liten pose med barer bare fordi hun er så fin. Jeg har også passet på å lage opp en ekstra god dose med barer slik at vi (forhåpentligvis) har igjennom julen. 2014-12-19 11.10.022014-12-19 11.11.11Hjemmelaget knekkebrød, ulike snopkuler og sjokolade er også hyggelig å gi bort i fine poser. Tidligere i dag laget jeg opp en liten haug Energikuler som også havner under juletreet. Disse kulene er fantastisk gode og proppfulle av næring. De inneholder blant annet supermat og egner seg både som mellommåltid, på tur og ikke minst etter trening. Disse hører til “Mat for Glade Mager” kurset mitt, så de ligger (desverre) ikke på bloggen.
2014-12-20 12.45.30Lille fis digger disse kulene. Det kan man ikke gjøre annet enn å smile av siden disse er proppet med byggesteiner små kropper blir glade av. Lille snik!

2014-12-20 12.45.55Nå må jeg utnytte alenetiden min til litt jobb, kaffe latté og litt sjokkis før lille fis våkner og det er full baluba igjen (det er viktig å nyte hvert eneste sekund vettu!). Ha en strålende lørdag og helg! Jeg skal nyte kvelden med en haug venner på 40årslag med en altfor stygg parykk på hodet. Hoho!

Forresten; har dere fått med dere repotasje og oppskrifter fra Snopkurset jeg hadde for Kamillegjengen tidligere i høst? Du finner det i nyeste utgaven av Kamille som finnes i butikk nuh! Selvom jeg ikke ser UT på bildet i bladet jeg jeg så glad for å vise frem Snopkurset mitt. Det er til å bli glad av det, rett og slett!