Hei sveis i mandagen!  TO dager til julaften!! Jeg kan ikke skryte på meg den største julestemningen, men SOM jeg gleder meg til julekvelden! Vi har allerede begynt å forberede lille fis på nisse, pakker og familiekos. Han er dilla på Blåfjell og vil aller helst sove med blånisseluen sin, så jeg tipper det kommer en liten blånisse med en sekk gaver på besøk til oss på julekvelden. Jeg er sikker på han vi gå bananas! Flaks for meg er matlysten nesten helt tilbake til der den skal være, og snopkokkeleringen har vært hakket mer givende. Det er noe med å mumse litt mens man kokkelerer altså. Synes det var altfor trist å kokkelere uten å smake!2014-12-22 15.45.47Nyeste familiemedlemmet til årets julesnop er to variasjoner av min elskverdige rå sjokkis. Den desidert største favoritten er bringebærsjokkis. Rå sjokkis søtet med kokosblomstsukker og noen dråper stevia “Chocolate Raspberry” toppet med en haug frysetørkede bringebær. Holy moly! Denne må prøves! Grunnoppskriften på sjokolade finner du her. Ta bare steviadråper istedefor yacon om du ønsker aroma på sjokkisen. En annen favoritt er kokossjokkis. Gjør da på akkurat samme måte, men bruk disse steviadråpene og topp med kokosflak/chips. SÅ godt og SÅ enkelt!
Her finner du forresten frysetørrede bringebær.2014-12-22 15.46.16

2014-12-22 15.47.032014-12-22 15.52.54Jeg har laget sjokolade nok til hele nabolaget, så nå har jeg et lite lager i fryseren. Jeg har det med å lage opp en smule mer sjokkis enn det jeg trenger, så nå slipper jeg lage sjokkis på en stund! Et lite knekk hjemmelaget rå sjokkis annses i mine øyne som 1 av 5 om dagen grunnet den fantastiske næringsverdien. Jeg nyter derfor et knekk til kaffen hver dag med god samvittighet! God for kroppen, søtsuget, og humøret!

Ha en strålende 22.desember! Snart julaften!