Hei sveis i tirsdagen!
Midt i en supertravel tirsdag titter jeg bare innom i en fei for å fortelle om ny kursplan for våren 2015. Har dere sett den?
Jeg gleder meg sånn til en ny sprudlende sunn vår med mange spennende kurs! Nytt for året er kurset SPIS DEG SLANK OG GLAD. Kurset for deg som ønsker en livstilsendring. Kurset passer for deg som ønsker lærdom, motivasjon og inspirasjon til å gjøre varige endringer i kostholdet som gjør kroppen sunn, slank og glad. Kurset går over 6 samlinger hvor av 4 samlinger er teoretiske og 2 inkluderer praktisk matlaging. Ved første samling vil alle få et individuell tilpasset kostholdsprogram som legger vekt på økt forbrenning, stabilt blodsukker og vektreduksjon. Hver samling inkluderer veiing og oppfølging av hver enkelt deltaker på Tanitavekt. Underveis i kurset vil du lære hvordan kostholdet bør bygges opp på riktig vis for å få resultatene du ønsker, du vil få tips om råvarer og matvarer som gjør kroppen glad, samt lære en masse spennende nye retter på de praktiske matlagingskveldene. Kurskveld 3 og 5 er praktiske. Kurskveld 3 vil det kokkeleres herlig fargeglad Hverdagsmat og kurskveld 5 vil det kokkeleres sunn Snop og Sjokkis som gjør kroppen hoppende glad.
NED I VEKT KURSDette kurset tror jeg blir så bra! Akkurat perfekt for de som ønsker varig vektnedgang og riktig oppfølging. Her ser du kursplanen med datoer og mer info.

En annen nyhet for året er SNOP OG SJOKKISKURS FOR BARN! Mange har etterspurt å ta med barna på Snopkurs, og nå har jeg altså endelig fått satt igang et Snopkurs hvor de små kokkene har styringen (med assistanse fra de voksne). Alle som titter innom BARNEMATKURSET mitt gir så hyggelige tilbakemeldinger og ønsker fler kurs. Som en søt mamma sa sist: “Vi farter nok på aktiviteter hver for oss, så det er så hyggelig å kunne gjøre noe sammen”. Dette kurset gleder jeg meg til!

Klikk deg inn på kursplanen og send meg en mail om du vil være med på kurs. Noen kurs fylles fortere opp enn andre, så hver gjerne tidlig ute! Det vil dukke opp fler kurs i Fredrikstad/Sarpsborg fremover også, samt forhåpentligvis fler kurs i Trondheim (Hurra!) når det blir litt varmere i været.
Nå må jeg løpe. Jeg har stort kurs og foredrag i kveld. Mat må handles og foredrag må forberedes. Hei så lenge!