Jeg bor sammen med en liten fyr som kunne levd på kjøttboller. Spør du han hva han vil ha til middag er svaret soleklart. Han er dilla på mammas hjemmebakte kjøttboller! Hadde det vært opp til han hadde vi spist kjøttbollemiddag hver dag. Siden variasjon er lurt blir det ikke det, men kjøttboller en dag i uken – dét skal guttebarnet mitt få! I går hadde vi kjøttbollefest i huset igjen. Faktisk er dette en av mine desidert middagsfavoritter også, så kroppen min jubler litt hver gang kjøttboller, aioli, pastinakkfries og en fargeglad salat står forran meg.  Kombinasjonen av alle disse herlighetene er fest i kroppen, jeg lover! Alle disse lages også på Hverdagsmatkurset mitt, i tillegg til en haug annet selvsagt. IMG_3591IMG_3592IMG_3594Kjøttbolleoppskriften finner du her. Lag gjerne ekstra stor posjon. Disse er like gode i matboksen dagen etterpå!
Ha en strålende torsdag!