Hei sveis! I skrivende stund sitter jeg på toget på vei hjem fra hovedstaden. Jeg har vært på et superspennende møte i dag. For de av dere som følger meg på Instagram har dere allerede fått en liten smakebit. Jeg kan ikke si stort ennå, men jeg kan si så mye som at det har med TV2 og Matkontrollen å gjøre. Dere har vel fått med dere programmet Matkontrollen? Opplysningsprogrammet om mat og matindustri. Digger det programmet!

Nå synes jeg det er på høy tid med et 24timers innlegg igjen. Her kommer derfor gårsdagen i minste detalj!
05:37 – Hører Ellisen roper fra sengen sin. Prøver ignorere så mannen i huset kan stå opp istede.
05:41 – Siden noen sover som en sten og han andre roper “mammaaaa” for full hals står jeg opp. Lurer på hvorfor i alle dager han skal opp så tidlig når han har fått så fine vaner å sove til godt over syv.
05:42 – Møter en liten luring som sitter i sengen og leker med Sabeltannfigurene sine. Prøver fortelle at det er natta og at alle barna sover, men det hjelper ikke. Han maser bare desto mer om å sitte i “soffan”.
05:43 – Forklarer tydlig at han IKKE får leke så tidlig på morningen og at han kun må slappe av i sofaen med Sabeltann på tv.
05:44– Setter på Sabeltann på tv. Slår på et lys i stuen så han ikke sitter helt i mørket.
05:45 – Pakker lille fis og Sabeltannfigurene inn i pleddet og susser litt på han.
05:46 – Sier at mamma går å legger seg litt igjen, og slenger et slengkyss. Sier “elsker deg” og han slenger et kyss tilbake og sier “esker deg”. Jeg dåååååner av han der.
05:52 – Ligger og smiler i sengen. Slår meg at jeg for en gang skyld IKKE er kvalm! Smiler litt for det.
07:06 – Våkner og merker det ikke kommer en lyd annet enn tv’n i stuen. Tipper han sover.
07:08 – Blir liggende og surfer litt på telefonen. Overveldet over alle “likes” og kommentarer på Instagram og bloggen. Tusen takk!
07:12 – Hører lyd fra stuen og roper på Ellisen min. Han kommer som en kule inn på soverommet og hopper opp i sengen.
07:15 – Alle tre ligger under dynen og tuller litt.
07:19 – Gjengen står opp.
07:20 – Jeg orker ikke kle på meg og tasser rundt i pysjen. Kvalmen begynner å komme sigende og jeg MÅ ha noe mat. Briks er det eneste som frister. Snille mannen starter å kokkelere briks til meg. Jeg spiser eple sålenge.
07:25 – Leker med lille luring. Lurer på hvor all den energien kommer fra!
07:38 – Jeg er kvalm og må ligge rett ut. Jeg får a.l.d.r.i ligget alene, så ender opp med å høre på “Sabelsikk” på telefonen. Altså Sabelmusikk. Jeg trenger vel ikke nevne at han er DILLA på Sabeltann?
07:49 – Dekker på bordet.
07:55 – Spiser nystekte briks med pålegg. Nam!
IMG_155508:19 – Rydder av bordet mens lille luring flyr bananas rundt i bare bleien.
08:26 – Kler på bleiegutten litt klær.
08:36 – Rydder på kjøkkenet mens mannen i huset styrer med påkledning av yttertøy og rusler ned i bhg.
08:40 – Slenger meg på sofaen for 5 kjappe minutter med Instagram og facebook oppdatering.
08:46 – Pakker bag med desilitermål, sjokoladeformer, stavmixere, og forkleer til kursdeltakere.
08:50 – Finner frem Snophefter og skriver råvareliste over hvilke produkter jeg må finne frem og pakke ned.
09:03– Står ved speilet og river meg i håret over bad hairday. Snille mannen i huset tilbyr seg å gå ned på minilageret til Sprudlende Sunn å finne frem råvarer. Jeg tar en lang dusj.
09:14– Dusjer ennå. Smiler over kulen på magen.
09:22– Fikser meg og tar på klær jeg merker strammer litt VELL mye over magen. Glad jeg fortalte hemligheten i går, så slipper jeg streve sånn med å sjule magen, eller at klientene og kursdeltakere tror jeg har lagt på meg.
09:35 – Oppdager at alt pikk pakk til kurs er ferdig og at jeg brått har god tid. Gir mannen i huset en klem for at han er så snill mot meg.
09:38– Ser på God morgen Norge og slapper av. Blir forbausende fort sliten av ingenting.
09:55– Pakker lunsj. Et godt tegn på at matlysten er på vei tilbake og formen på vei opp er supersuppen jeg kokkelerte sent i går kveld.Travel og lang jobbedag krever bra drivstoff. Supersuppen består av en haug god selvkokt kyllingkraft (vidundermat), tomater, gulrøtter, løk og linser. Mettende, blodsukkervennlig og knallgod.
10:08 – Sminker meg
10:11 – Klar for å kjøre. Drar med meg pikk pakk, veske, goodiebags og det hele ut i bilen.
10:30– Mannen slipper meg av på jobb. Låser meg inn på kontoret og sjekker posthylle. Ender opp med å skravle med resepsjonsdamene frem til lunsjmøtet.
11:00 – Lunsjmøte med alle kollegaer på Helsehuset. Har ikke vært med på møter på evigheter pga kvalme. Enda et tegn på at ting begynner å løsne. Alltid fint å være med på møtet. Spiser briks med makrell i tomat, ganske digg til og med!
12:05– Låser meg inn på kontoret igjen. Oppdaterer meg og svarer på Mail.
12:38– Blir bråtrøtt. Flaks jeg har benk på kontoret og slenger meg nedpå. Blir liggende å skrive notater fra siste tiden for å huske alt til dette innlegget.
12:55– Mumser blåbær.
13:00– Telefonmøte med journalist.
13:26– Mumser resten av blåbærene og svarer noen Mail igjen.
13:45– Henter vekt og skravler noen ord med fysiokollega.
14:00– Ned i vekt oppfølging.
14:28– Printer ut noen prøvesvar.
14:35– Lager kostplan tilrettelagt for en del matintoleranser og spiser briks med bananskiver på samtidig. Irriterer meg litt over lite variasjon i kostholdet om dagen.
15:00– Matintoleranseveiledning
15:45– Klikker meg inn på bloggen og smiler av fine kommentarer.
16:00– Ned i vekt veiledning.
16:30– Siste ned i vekt veiledningen for i dag.
16:58– Printer dagsoppgjør og blir småirritert over bankterminalen som ikke vil skrive ut avstemning.
17:02– Låser meg ut av kontoret.
17:03– Henter pikkpakk og goodiebags i bilen. Bærer meg ihjel for å slippe gå to ganger.
17:06– Pakker ut produkter og gjør klart til kurs samtidig som jeg skravler om matintoleranser med sykepleier fra bedriftshelsetjenesten.
17:07– Oppdager at Christinaveninnen har ringt 4 ganger!
Ringer opp igjen. Hun er utenfor så løper ned å låser henne inn i samme sekund.
17:09– Oppslukt i babyCornelius på straks 3 uker. Dåner av den lille kroppen som faktisk egentlig skulle ligget i magen til Christina ennå.
17:32– Fikser med presentasjonen jeg skal holde på kurset samtidig som jeg susser på baby.
17:40– Tenker at jeg burde spise litt før kurset starter så jeg unngår kvalme.
17:41– Varmer supersuppen.
17:43– Spiser supersuppen med et hardkokt egg og tenker at den var sabla god. Har nesten lyst til å slikke skålen! Dette er næring til hver eneste lille celle i kroppen.bilde317:50– Ønsker to kursdeltakere velkommen.
17:54– Siste gjeng med deltakere kommer.
18:00– Starter kurs. Forbausende på slaget seks!
18:35– Ferdig med å skravle og deler ut Snophefter.
18:37– Snakker varmt om alle snopvariantene vi skal lage og fordeler arbeidsoppgaver.
18:45– Snopkokkelering i lange baner! Jeg skravler/kurser, de kokkelerer!
19:45– Rydder og venter på snopet som står til avkjøling.220:02– Setter oss ned og smaker på Godiskuler, Snopkuler og Dødelige karameller. Eeelsker når de smaker og alle blir stille. Tenker HVER gang at jeg burde hatt båndopptaker å tatt opp de fine “mmm” lydene.
20:20– Deler opp Snickers, sjokoladeplatene, fudgekaramellen og resten av snopet. Nå kan de mumse i vei!
20:23-Jeg smaker på en lys godiskule for synsskyld siden alle skryter de opp i skyene. Blir helt oppgitt av de rare smakspreferansene mine. Alt søtt byr meg imot!
20:43– Skravler litt om hvilke varianter som er favoritter og deler ut godteposer. De blir alltid så glade når de får med en godtepose hjem!
20:55– Deler ut goodiebags og får flere klemmer av fornøyde kursdeltakere.
21:03– Rydder.
21:14– Bærer pikkpakk ut i bilen. Det slår meg hvor utrolig sliten jeg er.
21:32– Hjemme. Bærer alt pikkpakk inn og slenger meg rundt halsen på kjæresten.
21:35– Får servert ostesmørbrød med chorizopølse. Nam! Akkuratt hva jeg trengte.
21:38– Skravler om dagen min, og dagen imorgen. Dødsspennende dag i møte og akkuratt der og da er jeg så sliten at jeg ikke orker forberede meg.
21:48– Pakker ut av bag og vesker. MÅ få sånt unna så jeg slipper våkne til rot imorgen.
21:56– Natta!