Herlighet, man skal ikke snakke for høyt om at man aldri er syk, og iallefall ikke  at barnet sitt aldri er syk.  Jeg har det nemlig med å snakke så varmt om at kostholdet har en fantastisk effekt på immunforsvaret og at min lille fis aldri er syk av den grunn.  Slike tanker må man holde seg for seg selv. Vips blir man blåst av banen og ligger langflat. Jeg som var proppfull av energi og giv til ny hektisk uke etter en oppladning med fine folk til fjells i helgen! Mandag kveld lå jeg paddeflat med omgangssyken og tirsdag formiddag ringte de fra barnehagen og fortalte om en syk liten fis. At det går ann! Jeg har herved lært at man aldri skryter om lite sykdom i hus!

I skrivende stund ligger jeg langflat på sofaen på tredje dagen. Jeg kan ikke huske siste jeg har synes så synd på meg selv. Jeg tror nesten jeg synes det er bedre å føde! Haha. Nå begynner heldigvis formen å gå den rette veien og noe mat har funnet vei ned i magen. Takk gud for frukt og bær. Det har vært redningen min i disse svangerskapskvalmetider også. Mango er jeg t.o.t.a.l.t dillet på. Nesten ikke en dag uten!
2015-02-19 13.27.412015-02-19 13.27.232015-02-19 13.26.35Jeg fikk nye flygeplader i posten i går. Er de ikke fine!?
Imorgen MÅ jeg være frisk og rask. Da skal jeg på spennende presseevent og gleder meg stort. Enn så lenge skal jeg pleie kropp og ligge paddeflat frem til kvelden kommer. Jeg fikk forresten akutt lyst på ostesmørbrød. Surdeigsbrød med ketchup, ost, tomat og masse oregano. DET er et tegn på at sykdommen er på vei ut det. Hurra!