Hipp hipp hurraaaa! Mannen i huset har bursdag i dag! Mannen som jeg gikk lankende igjennom byen for første gang en sommerdag for ni år siden. Mannen som får meg til å smile selvom jeg er er sur og lei. Mannen som tryller fram favorittmaten til meg når jeg er kvalm og uggen. Mannen som påpeker hvor vakker jeg er hver eneste dag. Mannen som kysser meg i nakken når jeg lager mat. Mannen som spiller gitar men som blir flau av å synge. Mannen som får meg til å føle meg hel. Mannen i mitt liv! I dag er det din dag, og den skal jeg sørge for blir så fin som den kan få bli! Jeg elsker deg!

Her i huset er det ikke ferie riktig ennå, så derfor var jeg oppe å hoppet før solen i dagtidlig for å overraske fine mannen min med frokost på sengen. Nystekte rundstykker, eggerøre, ferskpresset appelsinjuice og pakker på sengen er obligatorisk på en dag som denne! Hurra for kjærsten min!

 

Jeg eeeelsker bursdager. Særlig kjæresten sin. Det er nesten like gøy som å ha bursdag selv. Men bare nesten!