I går hadde jeg en søt gjeng på kurs. Søte små minikokker som laget aldeles nydelige fargeglade matretter. Det er til å bli glad av når den minste kursdeltakeren spør mammaen sin om de kan kjøre innom butikken å kjøpe ingredienser til flere av matrettene på vei hjem, eller når jeg spør hvilken rett som var favoritten og alle barna svarer ALLE i kor, eller når hun som nekter spise grønnsaker elsker kjøttbollene proppet med næring fra ulike grønnsaker og monsterpannekakene med en haug spinat. På Matkurs for små kokker er det ekte matglede og en haug fargerik mat og drikke som kokkeleres. Jeg elsker når barna spiser med begge hender og foreldrene sitter og måper over alt som vips forsvant inn i gapet. Det er jo så gøy med matlaging! Se så søte de er da! Dåner!
2015-03-23 21.22.17I skrivende stund mumser jeg en lunsj til å bli glad av. Superdigge kjøttboller, solstrålesalat og hjemmelaget aioli. NAM! Matrester fra gårsdagens kurs er jaggu kjekt! Se så fine farger!
2015-03-24 10.33.28-1Fler etterspør forresten nye kursdatoer frem mot sommeren. Det kommer fortløpende! Jeg skal holde kurs til den store gullmedalsje før baby kommer! Husk også at flere av kursene er koselige å ha som “Hjemmekurs” om dere er en fin liten gjeng. Bare ta kontakt på mail ved interesse!

Over til noe annet. Jeg er somregel over gjennomsnittet positv, men noen ganger må jeg bare riste på hodet over alle hermegåsene som flakser rundt omkring. Jeg vet at man ikke kan kreve opphavsrett til noe som helst, men det går da ann å være noe mer kreativ enn å bruke navnet “Snop og Sjokkiskurs” når man skal starte med kurs innen snopkokkelering. Det er også til å dåne av når man tar oppskrifter og kaller de for nøyaktig det samme, men betegner det som din egen oppskrift. Det går da ann å være noe mer kreativ! Åh. Det var dagens utblåsning! Nå skal jeg få unna litt mer jobb før jeg skal på svømming. Bekkenet mitt skriker etter noe skånsommere trening, så da skal den få det. Jeg skal dure avgårde med en fin en som har termin nøyaktig 1 uke før meg. Stas!

Fin tirsdag til dere!