Jeg og jobbvesken min skilles skjelden fra hverandre. Den er stort sett alltid med meg ut døren da det som oftest er noe jobbrelatert jeg skal. Heldigvis har jeg journalsystemet mitt på nett, så det har jeg med meg uansett om jeg skal på en aldri så liten joggetur! Det er lurt når du er selvstendig og det ringer en travel person som vil ha time av deg akkurat NÅ skal jeg si deg! Oppe i jobbvesken gjemmer det seg mange skatter jeg er fullstendig avhengig av. Vil dere se?
2015-03-27 15.27.482015-03-27 15.28.122015-03-27 15.28.39Kjære Macbook er alltid med i sin fine lille beskytter fra Marc by Marc Jacobs. Inne i den gjemmer det seg så altfor mange timer med jobb og viktige saker. Der gjemmer seg også mange viktige minner, så den vernes godt om. Jeg har også alltid med en minnepenn så det finnes to kopier av alt jeg gjør.

Legg merke til den søte “To Do” listen fra Søstrene Grene. Listemennesket i meg jublet når jeg fikk øye på den lille saken. Den har altså flyttet inn i vesken min og har blitt en god venn. I tillegg må visittkort alltid være med, firmastempel, lommebok, verdens beste leppebalsam fra Hurraw (her), verdens beste håndkrem, skrivesaker, briller som alltid er på nesen på jobb, hårstrikk,  kjapp påfyll av energi iform av en rawfoodbar og enda mer kjapp energi samlet i en søt liten krukke. Krukken er en vinner i hektiske perioder og inneholder en samling av tre superfavoritter: disse tranebærene (som jeg forøvrig har dilla på og skrevet om blant annet her), disse herlig friske og sure golden berries (hva heter det på norsk?) og disse lettsaltede macadamianøttene (himmelske!). Jeg får helt fnatt av hundreogørten løse ting oppe i vesken, derfor bruker jeg alltid veske i vesken. SÅ den lille vesken bor oppe i den store vesken min! Hihi. Der har du min partner in crime!

Over til noe annet. Gjett hva jeg har gjort i formiddag? Laget snop i barnehagen til Ellis! Snakk om stas! Alle barne har rullet (og mumset) godiskuler og sjokkiskuler til den store gullmedalsje i dag. Snopet skal de fylle i påskeegg å gi til foreldrene. Tenk det da! STAS!

Ha en strålende fredag og helg!