Hei i torsdagen!
Her i huset har vi vært våkne en liten evighet allerede. Mye skal pakkes og klargjøres til vi durer avgårde til Trondheim senere i dag. Det skal bli så gøy å besøke byen alle prater så varmt om! Jeg gleder meg til å hilse på mange blogglesere og kursdeltakere, til å holde sprudlende sunne kurs så langt “hjemmeifra” og ikke minst til å kombinere business and pleasure med fine mannen i huset. Han burde egentlig være ansatt, for han fungerer like mye som en deltidsansatt. Han er med andre ord himla fin å ha!

Jeg må le litt når jeg ser på innleggene den siste tiden. Pizza og pannekaker, samt litt søtt inne i mellom. Det er nøyaktig der du har meg om dagen. Dillemenneske som jeg er har jeg lagt min elsk på pannekakefrokost og pizzamiddag. Jeg lover at det ikke er for ofte, men en (eller kanskje to) ganger i uken blir det både pannekakefrokost og pizzamiddag. Pizzamiddagene er familiens lille redning. Vi er så hektiske og jobber mye kvelder begge to. Kikertpizza er gjort i en fei og smaker himmelsk. Ikke behøver den være full av en haug tomme kalorier heller. Snarere tvert om er den fyllt til randen av næring. Så da er det jo klart at kikertpizza er fint å ha på sene kvelder når barn er i seng, jobben er lagt vekk og beina er godt inntullet i pledd i sofaen. Her er et bilde fra en sen middag fra sofakroken tidligere denne uken. 2015-04-20 20.17.55Også disse pannekakefrokostene da. Faktisk har vi i skrivende stund akkurat koset oss med pannekakefrokost alle tre. Pannekakefrokost er Ellisen sin favorittfrokost (og min). Da sitter han benket på kjøkkenbenken å skal putte ingredienser i blenderen og delta i stekingen. Vanligvis lager vi grønne pannekaker, men i dag ble de rosa. Vår lille luring er helt dilla på rosa. Ja, du leste riktig: ROSA! Så klart det var himla kult med rosa pannekaker til frokosten! Jeg håper den rosaperioden er kortvarig, enn så lenge må jeg bare le. ALT skal være roooosa! Og du, pannekakene er rosa fordi de er blendet sammen med litt paprika og et par gulrøtter!
2015-04-22 07.33.532015-04-22 07.34.12Lille fis! Jeg får aldri ha iskaffen min i fred. Han er så søt at jeg nesten dåner!

2015-04-22 07.41.45Vel, nok pjatt fra denne siden. Jeg må pakke videre så vi rekker komme til Trondheim innen det blir mørkt. Det er iallefall planen! Har du Trondheimstips må du gape ut! De mottas med åpne armer! God torsdag!