Ohoi, mai allerede! Det gledes langt inn i hjerterota at mai du skjønne milde endelig er her! Jeg gleder meg sånn til å gå i sandaler og kjole at jeg nesten ikke klarer vente! April har vært himla fin, men ohoi så fort den måneden har fløyet forbi. Jeg har hatt det en smule hektisk og kjenner på gravidkroppen at den vil jeg skal roe ned et par hakk. Jeg har derfor store planer om en roligere mai, en enda roligere juni og vips så sitter jeg der som tobarnsmamma. April måned har bydd på så mye spennende og fint. Jeg har vært igjennom en haug intervjuer og funnet min nye kollega og vikar. Jeg har hatt flere spennende foredrag for ulike foreninger, magen har vokst seg ganske så stor, jeg har blitt helt dilla på iskaffe, spise en del pizzamiddager toppet med et tonn ruccola, jeg har spist en masse kikertpannekake (spesielt med fiskepudding på, hoho), og kroppen har sagt til meg at “Linn, kan du please roe ned litt nå” ved å gi meg kynnere uten å fremprovosere det stort.apriloppsummeringPå tampen av måneden dro vi til Trondheim og klinket til med fem sprudlende sunne kurs. Herlige folk, en haug med matglede og inspirasjon, fine farger og sunn snop til den store gullmedalje. Trøndere er noen fine folk altså!
2015-04-24 22.08.382015-04-25 19.41.49Jeg vet å fullbooke meg selv til tider og har liksågodt fyllt på denne uken med kurs mandag, tirsdag OG onsdag sånn rett etter vi kom inn døren fra Trondheim. Hektisk, men himla gøy! Kurs krever en del planlegging, men ohoi så mye energi og glede det gir også. Sååå, takk for nå april. Nå ønskes mai velkommen med åpne armer!

Fin fridag og første mai til dere! Takk for at dere titter innom meg! Jeg lover en mindre hektisk mai og dermed flere oppdateringer her inne, det er iallefall planen!