Hei sveis i mandagen!
I forrige innlegg sutret jeg om sliten gravidkropp og nå ligger jeg rett ut med skikkelig forskjølelse. Slå den du! Når tempoet roes ned slår basilluskene til. Det var da som rakkeren! Jeg kan ikke fatte hvor det gode immunforsvaret mitt har tatt veien altså. Nå er det ingen bønn lenger, kroppen skal virkelig få ro, og det i flere dager. I går lå jeg paddeflat i sengen og i dag har jeg ligget paddeflat i sofaen. Imorgen satser jeg på å være i farten igjen, men jeg har store planer om å roe ned og jobbe fra sofakroken. Nytt “Spis deg slank og glad” kurs skal forberedes og en haug kostplaner skal lages slik at alle får en god, individuell kostplan ved oppstart av kurset. Det står heldigvis ikke på matlysten når jeg er syk, og med ny juicer i hus blir det juice all day long. Et innlegg om juiceren og juicefavoritter kommer iløpet av få dager! Nå er jeg nemlig skikkelig på juicekjøret igjen! Jeg er heldigvis ikke alene, mannen i huset er nesten hakket mer dilla enn meg. Hoho!

I dag har vi hatt middag som tar meg tilbake til barndommen. Vi har hatt klassisk pannekakemiddag med suppe til. Suppen må fylle kroppen med næring, så kan pannekakene komme på banen etterpå og lage fest i munnen. Pannekakemiddag alene metter ikke stort.2015-05-04 18.21.12Mannen i huset er tidenes suppekokk og tryllet i dag frem blomkålsuppe. Den var så fantastisk god at jeg helst ville slikke bollen. Lille fis synes den var så god at han nesten gjorde akkurat det. Når det var en liten slant igjen tok han liksågodt suppeskålen mellom hendene og slurpet i seg de siste dråpene. Haha, søtis! Suppeoppskiften finner du her. Vi valgte å droppe toppingen i dag siden vi også skulle ha pannekaker i tillegg. Suppekokken droppet også buljongen og halvparten av vannmengden til fordel for nyyydelig hjemmekokt kyllingkraft. Kraftkoking altså. Det gir ikke bare fantastisk smak på rettene det tilføres, men næringen i hjemmekokt kraft er helt rå. Protein, fettsyrer og gelatin til den store gullmedalje! Nam! Les mer om kraftkoking her.

Pannekakeoppskriften finner du her. Vi toppet med hjemmerørte blåbærsyltetøy laget i rekordfart og kokossukker. En sikker vinner!2015-05-04 18.20.472015-05-04 18.38.10Imorgen kommer innlegg om gravidmat siden flere har etterspurt. Jeg liker innspill til innlegg, så kom gjerne med de om du har forslag på lur! Fin mandag til dere!