Hei i lørdagen! Vi startet dagen vår så altfor tidlig i dag. Lille fis fant ut at han var utvilt kl.05:15! Der og da trodde jeg at jeg skulle dåne. Han fant heldigvis roen i sengen vår en liten halvtime, men da var det virkelig futt i alle kroppens deler også. Vi snakker bananas på stuegulvet FØR klokken 06. Jeg dør! Jeg er i prinsippet et A-menneske, men før klokken bikker 06 er fortsatt natt i mine øyne. Vi startet denne lørdagen som alle andre dager denne uken, nemlig med en fargeglad juice. En ny fin juicer fant veien opp på min kjøkkenbenk forrige helg, og siden den tid har det blitt juice i lange baner. Nå er vi på juicekjøret alle mann!
2015-05-09 07.51.21Jeg har hatt en Philipsjuicer som har fulgt meg i tykt og tynt i mange år. Den har holdt ut et utvekslingsopphold i København, vært med på en hel haug eventer og virkelig fått kjørt seg på kurs. I Trondheim takket den pent for seg etter heder innsats, så da fikk denne flytte inn på kjøkkenbenken istede. Jeg har vært så fornøyd med Philips at jeg nektet ha noe som helst annet, og denne har faktisk vunnet forbrukertester i flere år på rad også. Hittil er jeg superfornøyd. Den er effektiv og etterlater et nokså tørt pulp, den er også MYE enklere å rengjøre enn min gamle. Det er nemlig akkurat derfor jeg er tidenes periodejuicer. Jeg går lei den hersens vaskingen. Nå som vaskingen går som en lek satser jeg på at juicedillen vil vare en god stund. Mannen i huset er faktisk så dilla at han lager seg juice og koker et par egg når han starter på jobb k.07. – og dét uten at jeg har sagt noe som helst. Han er nemlig av typen som missliker å spise med en gang han har våknet, og spesielt når klokken er 06 på morningen. Tommel opp!

Hva slags juice jeg lager kommer ann på humør  og dagsform. Jeg liker å variere og har noen favoritter som går igjen. Denne er for eksempel er superfavoritt. Den siste tiden har jeg blitt fullstendig dillet på en grønn variant med annanas. Den er inspirert etter superjuicen jeg drakk tre dager til ende på Nidelven hotel. Jeg måtte tilslutt spørre om innholdet slik at jeg kunne lage den hjemme også. Den er så frisk og gooood!

2015-05-09 07.47.13Til en juice trengs:

ca 2 ringer frisk moden annanas (SØT!)
en middels tykk skive lime
en middels tykk skive ingefær
1/3 pære
en stor neve spinat
1 stilt stangselleri
1/4 agurk

Juice i vei og husk å velge økologisk der dere finner det! Skal du drikke juicen på tom mage og ikke ha annet ved siden av bør du også ta oppi en slant god olje (eks Udos Choise eller linfrøolje) for optimalt opptak av fettløselige vitaminer.

Her skal vi straks til byen på sjørøvershow. Jeg vet om en som vil gå banans iallefall!
Fin lørdag til dere!