August har virket så lang unna, men nå, nå går det nesten litt for fort for meg! Jeg er allerede i uke 32 av svangerskapet og målstreken føles brått veldig nær. Det merkes at det skjer mye i gravidkroppen om dagen. Jeg kan ikke huske at den harde fotballen forran på magen var så plagsomt i veien for alt. Jeg husker jeg fikk bemerkelser på liten mage og at det å ligge på ryggen eller knyte skolissene aldri var noe problem. Nå derimot er det en liten jobb å bøye seg ned, så aller helst vil jeg la være. Noe som forøvrig er veldig vanskelig med en 2,5åring i hus! Jeg kan heller ikke huske at nattesøvnen var noe problem, men nå. Nå sover jeg, men om det er godt kan jo diskuteres! Også konsentrasjonen da. Herlighet, jeg sliter voldsomt med å lese lengre tekster eller for ikke å snakke om å huske ting. Man skulle tro jeg var full av ammehormoner som gjorde hjernen min helt merkelig, men jeg kan da ikke skylde på ammetåke helt ennå. Jeg legger fra meg ting på de merkeligste steder, husker ikke navn på en sjel av mine klienter og kursdeltakere (noe som er veldig uvanlig til meg å være!) og for ikke å snakke om all listeføringen jeg må gjøre. ALT må noteres, ellers kan du banne på at det blir glemt! Det er ikke bare bare å være gravid altså!2015-06-24 14.43.49Det som er fryktelig annerledes denne gang er følelsen omkring det å gå gravid og bære frem et barn. Med Ellisfis nøt jeg hvert eneste sekund og følte meg ganske så fin, denne gangen synes jeg ikke det er det spor fint å være gravid. Alle prater om hvor fantastisk det er å være gravid. Jeg synes ikke det er så himla fint jeg! Beklager pessimisme, spesielt til deg som så gjerne ønsker bli gravid. Jeg må bare være ærlig! Denne gangen har mine preferanser på mat blitt snudd totalt på hodet og ting jeg vanligvis elsker byr meg i mot. Jeg får derfor ikke spist som jeg vil, noe som er drivkraften i Linnkroppen. Det er maten som gjør meg glad og som gir meg så ufattelig mye. Når hodet så gjerne vil at kroppen skal ha lyst på nøtter, mørk sjokolade og hjemmelaget snop, fisk, eggomeletter, smoothies og annet godt svarer kroppen med kvalme og avsky. Tenk det! Jeg savner å spise det jeg vanligvis spiser! Dessuten kaller mannen i huset meg for treningsnarkoman. Ikke nakrkoman i den forstand at jeg trener i mange timer hver dag og uke, men at noen treningsøkter i uken er kroppen t.o.t.a.l.t avhengig av for å fungere. Uten blir jeg en sur padde som ikke går ann å leve med. Nå er bekkenet kranglete og kynnerene kommer bare jeg går i raskt tempo. Altså, den sure padden får ikke trent som hun vil heller! Er det rart jeg ikke nyter svangerskapet like mye som sist?Det skal sies at det er fint å ha en aktiv liten lillebror i magen. Bare tanken på at tre snart blir til fire er til å grine av. SOM jeg gleder meg!

Nå merkes det at jeg går mot høydravidstadiet, eller rugestadiet som jordmoren sier så fint. Matlysten er laber, og jeg følger opp med å prøve å fylle på det kroppen vil ha så godt det lar seg gjøre. Dette ble dagens lunsjkos før jeg inntok kontorstolen for en lengre jobbekveld.

2015-06-24 13.07.17-1Dette er mat for gravidos. Mat som smaker og gir kroppen det den vil ha! Fruktcravings og iskaffecravings er fortsatt en realitet nemlig! Müsli med mandelmelk, bær og litt supermat (hempfrø og gojibær), iskaffe, og vannmelon. Nam! Jeg er forøvrig litt dilla på denne müsliblandingen også. Det er godt med noen bra kjøpevarianter i blant. Denne innehodler mye bra og er så himla goooood! Klikk hjem noen poser så har du kjapp frokost, lunsj eller kveldsmat! Perfekt topping på yoghurt eller smoothien også. Husk å oppgi koden ZUW178 for 5dollar rabatt på første handel på iherb om du ikke har bestillt der før!

Ha en fin torsdag og helg! Jeg tar helgen nå nemlig!