Hei i fredagen!
Jeg fikk visst ha bursdagen min helt for meg selv i går! Baby hørte på meg og ble inne i magen (selvom jeg igrunn hadde et indre ønske om at han likevel bare skulle komme). Jeg feriet dagen med de fine jentene mine og serverte for annledningen kyllingsalat. Lett mat er det som frister mest om dagen, og salat er en sånn ting jeg helst kunne spist til alle måltider. Det ble ingen bursdagskakebaking på meg, men derimot tryllet jeg frem noen vidunderlige muffins. Jeg tror det er de beste muffinsene jeg har smakt på en liten evighet. Jeg og lille luring blandet sammen det vi hadde i skuffer og skap, han kvalitetsikret smaken underveis og resultatet ble riktig så bra. Jeg har aldri vært noe kakemonster, så bursdagsmuffins passet meg ypperlig merker jeg.
2015-08-13 12.47.29Om lillebror har funnet ut at han vil bo inne i magehuset for alltid og jeg er oppe å går på søndag, skal huset igjen fylles med en haug fine folk og da vet jeg hvilke muffins jeg skal bake!

LYSE (GLUTENFRI) VIDUNDERMUFFINS – 10 stk
2 egg
2 dl kokossukker (evt 1 dl sukrin/1 dl kokossukker)
125g smeltet smør
1 dl valgfri melk (jeg brukte soyamelk)
1,5 dl TEFF jyttemel
1,5 dl havremel (havregryn malt til mel)
1,5ts bakepulver
litt vaniljepulver
——————–
en rute mørk sjokkis til å putte i midten av hver muffins (valgfritt)

Sett ovnen på 190grader. Pisk sukker og egg fluffy før du tilsetter resten. Smaksett som du vil, enten det er med bær, eplebiter eller krydder. Jeg fordelte muffinsrøren i 10 muffinsformer og puttet en rute mørk 70% sjokkis i midten av hver før steking. Stek midt i ovnen i ca 20min (følg med!). 2015-08-13 12.48.38Etter avkjøling toppet jeg muffinsene med denne toppingen. Jeg var noe raus med kaffen, men etter min smak ble det perfekt. Lyse moccamuffins!

Nå skal jeg komme meg ut i solen, kjøpe en iskaffe to go og bestikke lille luring med det ene og det andre sånn at han takler noen minutter i frisørstolen (det er nemlig et mareritt h.v.e.r gang!). Fin fredag og helg til dere!