Jeg er alltid på søken etter ting som gjør meg glad. Som oftest er det mat ivolvert, siden jeg er tidenes matentusiast OG fordi fargeglad mat gjør meg så himla glad. Nå i denne rugetiden prøver jeg oppta tiden med ting som gjør meg glad sånn at pessimistiske tanker ikke skal ta overhånd. Det bør ikke være store ting, men små fine ting som en kjapp kaffe med fine venninner, gåturer med den lille gjengen min, et fat med oppskåret frukt, grønnsaker og rå sjokkis, eller for ikke å snakke om lunsjer som denne.
2015-08-18 14.27.11-1Jeg blir a.l.d.r.i lei kikertpannekakelunsj! Spesielt ikke om toppingen og settingen rundt (les: avkobling med favorittbladet) er perfekt. SOM jeg nøt denne lunsjen tidligere i dag! Nå skal jeg ut i finværet med den lille gjengen min og prøve glemme at det er én uke til termin i dag, at jeg er sprengferdig, LEI og lengter etter baby!

Ha en fin tirsdag i sola!