Hei sveis! I dag har mannen i huset hatt fri, så vi har fått unna noen ærender på formiddagen, spist deilig lunsj sammen og hentet lille luring litt ekstra tidlig i barnehagen sånn at vi kunne nyte ettermiddagen sammen. Jeg kjenner det var godt med litt overskyet vær i dag. Da slipper jeg dårlig samvittighet for inneaktiviteter. Jeg kjenner kosebehovet stiger i takt med mørket, og siden det ikke var svettetokter og solstråler som preget denne ettermiddagen utnyttet Ellis og jeg ettermiddagen til baking. Den bakeglade lille luringen min (eller la oss si kakarøremumseren min – for det er tross alt derfor baking er gøy!) satt benket på kjøkkenbenken og resultatet ble noen himmelske supermuffins. I dét jeg sto med ferdig pisket smør og søtning oppdaget jeg at vi manglet både bokhvetemel OG teff mel, så da ble det havre og quinoamel istede. Fungerte strålende! De muffinsene her tror jeg er min favorittmuffins. I dag ble det en krydret variant med en god slant kanel, nellik og kardemomme i. Bare fordi jeg elsker krydderkake over alt på jord!
2015-08-24 16.33.02… 2 sek etter bildet ble tatt kom Kaptein Sabeltann løpende og resulterte i dette. “Det var ikke meninga, mamma”. Han var så søt at jeg ikke klarte bli sint! Søtingen min!2015-08-24 16.33.582015-08-24 16.36.012015-08-24 16.35.55Chailatté, verdens fineste gutter (de skulle absolutt drikke av samme kopp og få melkebart helt på likt!), deilige muffins og nyplukkede jordbær på en mandag ettermiddag! Himla koselig!

Nå er jeg mett på muffins og chaite! Det spøker litt for middagslaging i dag merker jeg!
Pssst! Beklager dårlige mobilbilder! Kameraet ligget godt begravd i fødebaggen. Jeg har nemlig store planer om å føde snart! Termin imorgen!