Hei i mandagen! Siste dagen i august og straks høst! As we speak sitter jeg benket med verdens fineste baby liggende ved siden av meg. Jeg dåner av babylykke! Jeg får ikke sagt hvor mye jeg elsker å ha et bittelite menneske i hus igjen! Lille Emil ble født i en fei på termindatoen sin. Han hadde timet det godt og kom som bestillt til tross for at mammaen hans hadde ventet og ventet. Fødsel gikk så fint, så takk til kjære kollega og jordmoren min som har satt modningsakupunktur og gjort kroppen klar til fødsel. Han var ute på et par timer og jeg var fit for fight igjen med en gang. Herlig følelse! Nå er jeg i tidenes babyboble og prøver nyte hvert eneste sekund. Jeg merker jeg aller helst bare vil ha han liggende i armene mine og snuse på han hele tiden. Han er så FIN!

Jeg tittet på feeden min på Instagram, og den oppsummerer igrunn de siste dagene mine godt.kollage11. Mannen gjorde siste handel til fødebaggen. Måtte le når det veltet ut den ene ølpølsen etter den andre. Denne gangen sikret han seg etter at han holdt på å stryke med av sult sist gang! Man skjønner hva som er mitt og hva som er hans. Iskaffedronningen pakket med iskaffe og nektariner, samt avokado for å pimpe den trause sykehusmaten. Mannen pakket med energibarer i pølseform! Haha. Flaks for han gikk det hele så unna at han ikke rakk annet enn å holde meg i hånden! 2. Ventetid. Ellis ventet sånn på lillebroren sin og spurte hver dag når lillebror skulle komme ut av magen. 3. Søskenkjærlighet på sykehuset! Hjertet mitt holdt på å hoppe ut av brystet når jeg fikk se guttene mine sammen for første gang. Griner bare av å se bildet igrunn! Følelsesbombe altså! 4. BRIE! Herlighet, jeg har aldri savnet et stykke ost så mye som denne gangen! Brie har aldri smakt bedre. Fakta er at jeg har spist bokhveteknekkis med brie, en bitteliten dæsj honning og gojibær til frokost eller lunsj hver dag siden vi kom hjem fra sykehuset.

Tusen takk for alle lykkeønskninger på Instagram!