Herlighet, jeg blir tatt på sengen hver gang! På nøyaktig samme vis som forrige gang jeg satt med proppfulle melkepupper kom søtsuget kastende over meg. Det kom som lyn fra klar himmel! Denne melkeproduksjonen trenger virkelig karbohydrater og gjør noe med hormonene våre. Jeg som vanligvis ikke sliter noe særlig med søtbehov får cravings etter søtsaker ut av en annen verden. Flaks for meg har jeg hatt hempsjokkis ferdiglaget i kjøleskapet. Jeg har også kokkelert noen runder med lyse godiskuler. Det er mitt desiderte favorittsnop og verdens beste søtsugkiller. Perfekt kombinasjon av søtt, salt og litt syrlig. NAM!2015-08-28 18.13.07-1De lyse godiskulene har jeg nå herved omdøpt til ammekuler. Perfekt ammesnacks!
2015-08-28 18.28.47

I helgen har mannen i huset bestillt sitt favorittsnop, nemlig Snickers. SÅ når lille fis kommer hjem fra barnehagen blir det snickerskokkelering på oss. Fast tradisjon hos oss er nemlig snopkokkelering på fredager! Ohoi, her blir det snopfest i helgen! NAM!

God helg til dere!