Hei sveis! Vipps er det midten av november og tid for å tenke på julen. Sprudlende julehefte er i trykken as we speak og er forhåpentligvis i salg fra og med i morgen. Jeg skal juble, danse og veive med armene når heftet endelig er i hendene mine. Det blir så BRA og jeg klarer nesten ikke vente med å vise det til dere! Jeg skal selvsagt annonsere startskuddet for salget på både nettsiden, instagarm, facebook og her. Jeg er så spent på om dere blir fornøyde. Dette heftet er laget med kjærlighet og det ligger mye arbeid bak. Jeg og fotograf Maren hygget oss nemlig glugg for noen uker tilbake. Jeg hadde da kokkelert julesnop, bakst og alt som hører med til den store gullmedalje slik at Maren kunne fotografere de flotteste bilder. Faktisk fikk jeg et lite snev av julestemning, men det forsvant igrunn fort igjen.

Juleheftet vil bestå av noen klassikere fra tidligere julehefter, og en del nye oppskrifter. Det vil være alt fra sprudlende sunne pepperkaker til gløgg, sjokolade og snop. Det er rett og slett alle mine favoritter samlet i et hefte! 12207803_10156164734700405_233531244_nNå derimot er julen enda nærmere og jeg har tvunget meg selv til å være tidlig ute i år. Julekortene er derfor bestillt og pakkekalenderen til lillefis er nesten klar. Trenger du tips til kalendergaver må du gjerne sjekke ut dette innlegget. I år har jeg laget noe lignende, men lagt til mer leker og rawfoodbarer (BESTE han vet! Han kaller det for kake! Hoho). Julegavene har jeg store planer om å hamstre med meg fra London. Jeg skal tross alt på juleshopping i år som i fjor. Akkurat i år er det med skrekkblandet fryd jeg suser avgårde. Mest av alt på grunn av han minste lille skatten min. Melkekua er livredd for at ungen ikke skal få nok mat, så det jobbes iherdig for å opparbeide et lager i fryseren!

Pssst! Følg meg gjerne på snap! Nå står kraften og koker, og straks skal jeg kokkelere middag til gjengen min. Jeg snapper selvsagt underveis! (linhan88 it is!).