På fredag fikk jeg to store esker proppet med hefter. Skal love deg det var hurramegrundt stemning når jeg pakket opp å så de FINE heftene. Jeg tok meg selv i å veive med armene, og faktisk la jeg merke til at mannen i huset gjorde det samme. Rett etterpå kysset han meg og sa hvor stolt han var av meg! Jeg er heldig jeg! Fredag morgen pangstartet vi altså helgen og åpnet nettsiden for salg. Heftet finner dere her.
2015-11-20 08.51.30Nå som heftet er i hus og det brått har blitt hvitt og kaldt utenfor kjenner jeg julestemningen komme stigende, og det er så deiliiig! I dag har jeg trillet tur i vintervær, kjøpt årets første julegave, vært på kafé med en fin veninne OG laget kakao til kvelds sammen med lille fis. Favorittoppskriften finner dere i julehefte!
Flaks for oss er det advent til helgen og da vet jeg om en som skal lage pepperkaker. Som jeg gleder meg! Jeg har jo allerede sniffet litt på juleduften siden jeg snikstartet julebakingen når vi hadde fotoshoot til heftet. Men til helgen kan liksom julen ønskes skikkelig velkommen. Det blir så bra!

Pssst! Håper dere blir like fornøyde med heftet som jeg er!