Hei i onsdagen!
Jeg har omsider kommet meg hjem til gutta mine igjen etter en helt herlig Londontur. Jeg gikk som vanlig bananas på Wholefood, først og fremst ble det med en haug snacks til Ellisen min. Snakk om heldig liten fis! Nå er godisskuffen hans fyllt til randen og jeg tipper vi har lørsdagsgodt frem til påske! Hoho. Under ser dere noe av godsakene. Bare forpakkningene er til å bli glad av! Den heldige lille fisen får litt sunnere snop i kalendergaver, også får han proppet julestrømpe som forhåpentligvis varer en stund ut i julen. Hurra for god, sunn snop til barn!2015-12-02 14.02.26
Bak dagens kalenderluke gjemmer det seg en smoothiefavoritt. Den kan selvsagt lages året igjennom, men ved å tilsette litt julekrydder blir den himmelsk og passer ypperlig nå i den koselige førjulstiden! Smoothien er sprudlende sunn siden den inneholder mettende, gode fettsyrer, naturlig sødme og en masse gode antioksidanter kroppen bli glad av!

Smoothiebilde 2 Randi

JULESMOOTHIE

Til 2 små glass trenger du:

  • 1/2 spisemoden avokado
  • 2dl melk (gjerne kokosmelk)
  • 100 g frosne blåbær
  • saften av en halv sitron
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 2 ts yaconsirup eller annen søtning
  • Smak til med krydder av kanel og anis

Pssst! TAKK for alle koselige kommentarer på facebooksiden! Hver eneste kommentar teller frem til lørdag når heftet trekkes, så kommenterer dere på hvert innlegg/link til luken har dere altså større sjangs! Lykke til!