Sponset vaffelmix

Denne uken har jeg hatt en pjusk liten nydlig hjemme fra barnehagen. Feber og stygg hoste krever stell og hvile. Vi har sett Karsten og Petra sikkert tjuefem ganger, og jeg har fristet med både det ene og det andre i håp om å få inn den lille kroppen litt mat. En av få ting som fristet var vafler, så da var det bare for å ho mor å brette opp armene og kokkelere til den lille søtingen. Disse vaflene er en storfavoritt i huset, men en favoritt som går enda litt kjappere er vaffelmixen til Det Glutenfri Verksted. Har dere testet noen av produktene derfra før?

Damen bak produktene har samme syn på glutenfritt som Sprudlende Sunn. Nemlig at mye av ferdigproduktene i glutenfriverden er basert på stivelsesrike og svært næringsfattige melsorter. Hun ønsket finne noen mer næringsrike og smakfulle melmixer på markedet, og har derfor tryllet frem den ene miksen etter den andre. Vaffelmixen er en storfavoritt hos oss, både med tanke på innhold og  smak. I motsettning til andre vaffelmixer inneholder denne næringsrike glutenfrie melsorter som TEFF, hirse og fullkorns rismel. Den er ikke tilsatt sukker og er derfor også ypperlig til lunsj med pålegg. For søtere vafler tilsetter man bare ønsket søtning selv. Jeg bruker som oftest kokossukker, men har også brukt banan, dadler og stevia.
2015-12-03 16.11.18

GLUTENFRI VAFLER

Versjonen over er tilsatt havremelk istedenfor kumelk, samt banan kjørt sammen med resten av ingrediensene med en stavmixer som sødme. Jeg har også brukt bare halve posen med vaffelmixen, siden posen gir nokså mange vaffler. En halv pose gir ca8 vafler.

Du trenger:

  • 1/2 vafflemix
  • 2 egg
  • 1 dl havremelk
  • 75g smeltet smør
  • 1 godt moden banan
  • 5 dråper stevia
  • 1 ts vaniljepulver

De ble gode de! Perfekt med brunost på! Disse anbefales altså! Perfekt å ha en pose liggende hvis man brått får gjester i julen! 2015-12-03 16.12.07Ha en nydelig søndag!

Psssst! Husk give awayen med de herlige produktene fra S.W. Basics! Kommenter lørdagens giveawayinnlegg på facebook og del om du vil ha to ekstra stemmer! Vinner trekkes neste lørdag (12/12)!