Sponset kakemix

Hei sveis!
Igår hadde Randi siste kurskveld for sine fine deltakere på Spis deg slank og glad kurset hun har hatt i høst. De har vært så flinke og hun er så stolt over resultatene de har fått. Ikke bare har de gått ned i vekt, men de har også fått et helt nytt syn på matglede og matlaging. Siden det var siste samling slo Randi på stortrommen i ekte sprudlende sunn stil og serverte en saftig og smakfull kokoskake. Kaken er basert på kakemixen til Funksjonell Mat, som forøvrig har vært en storfavoritt hos meg i lang tid. Kakemixen er basert på gode glutenfri meltyper og er snill med blodsukkeret. Dette med stabilt blodsukker er jo noe av hovedessensen i kurset. Gjengen på kurset denne gangen har vært en fin og samlet gjeng, så som vanlig er det nesten litt vemodig når kurset er over. Heldigvis følger vi de fleste tett i etterkant slik at resultatene fortsetter også etter kurset. I går rapporterte Randi om god stemning rundt bordet og alle var enige om at kaken smakte himmelsk! Det er jo så fint at kaker kan nytes med god samvittighet!

Ser ikke denne god ut så vet ikke jeg! NAM!
DSC_9871

Sprudlende kokoskake

Du trenger:

  • 1 eske kakemix
  • 4 store egg
  • 2 dl vann
  • 1 dl olivenolje
  • 1,5 ts kanel
  • 50 g kokosmasse
  • 1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)

Bland alle ingrediensene og tilsett kakemix. Visp det til en glatt og jevn røre. Hell røren i en middels stor form og stek kaken på 175 grader i 30 minutter. Avkjøl kaken.

Kokoskrem:

  • 70 g romtemperert meierismør
  • 60 g melis/sukrinmelis
  • 1 ss kokosmelk

Visp dette godt sammen til en luftig krem. Kremen kan dobles om du vil ha ekstra glasur. Smør det ut over kaken og strø over litt ekstra kokosmasse, hakkede valnøtter og moreller.
DSC_9869 (1)Denne passer vel bra til helgen? Kanskje til adventsøndagen? Imorgen kommer en give away med fine, naturlige produkter til kroppen her på bloggen i tillegg til ny oppskrift! Følg med! Og du, husk å kommenter på facebook om du vil vinne juleheftet! Vinner trekker lørdag kveld!

Ha en nydelig fredag!