Hei i onsdagen!
Bak dagens kalenderluke gjemmer det seg en drikk som gir kroppen en skikkeleig kickstart på dagen! Nå i disse infulensatider liker jeg å starte dagen med en supershot. Faktisk merker jeg denne gjør underverken når jeg kjenner kroppen brygger på noe. Kickstartshotten inneholder ingefær, sitron og agurk. En superkombinasjon som kickstarter magen og forbrenningen (fin for deg som ikke er ordentlig på toalettet daglig!). Jeg kunne snakket til imorgen om jeg skulle fortalt alle de gode sakene denne lille shoten gjør med kroppen. Det finnes nemlig et hav av grunner for at sitron og ingefær bør inntas daglig, og aller helst i konsentrert form på tom mage. Her kommer mine topp fem på hvorfor dette er en god start:

 1. Ingefær er antiinflammatorisk og demper betennelse i kroppen vår.
 2. Sitron og ingefær inneholder en mengde antioksidanter som styrker immunforsvaret.
 3. Ingefær inneholder bitterstoffer som blant annet stimulerer fordøyelsen.
 4. Ingefær kan redusere kvalme og luftplager i magen
 5. Sitron er rensende og stimulerer til utskillelse av giftstoffer

Agurken gjør shotten mildere da den er en sterk liten sak som frisker opp både her og der! 2015-12-09 10.30.33

Kickstartshot

Til en ukes forbruk trenger du:

 • 1 sitron
 • 2 store biter ingefær uten skall (ca 2 tommelstørrelser)
 • 1 agurk
 • 1 dl vann

Skjær av skallet på sitronen om den ikke er økologisk, ellers slenger du bare alle ingrediensene i juicemaskinen din og kjører i vei. Om du skreller agurken får juicen en finere farge. Har du ikke juicemaskin kan du bruke blender også. Kjør da på full effekt i et par minutter og sil blandingen etterpå. Jeg liker lage opp for en ukes forbruk av gangen og har blandingen stående i en glassflaske i kjøleskapet.

Så til konkurransen! Jeg er i julemodus og klarer ikke vente med å starte opp ny give away til dere! Denne gangen gir vi bort en fin pakke med mine julefavorittprodukter. Finmalte mandler er gull verdt til hjemmelaget marsipan og julekaken (begge oppskriftene finner dere i juleheftet), stevia med kanelaroma er perfekt i te, kaffe og i snop for en liten julevri. Også min favorittsøtning: kokossukker! Dette er altså en superpakke for julens kokkelering! For å delta i konkurransen må du:

 1. Like Sprudlende Sunn på facebook
 2. Kommentere på oppskriftslinkene til kalenderen vi legger ut.

Vinneren trekkes neste onsdag, altså 16.desember, og en kommenetar telles som én stemme. Kommenterer du daglig vil du altså ha syv ganger større vinnersjanse enn ved å bare kommentere en gang!
2015-12-09 13.43.19 LYKKE TIL!

Pssst! Ikke glem facebookkonkurransen vi har gående med herlig produkter fra Pure Skin også da! Trekning på lørdag!