Hei sveis! Jeg lover at dette ikke skal bli noen mammeblogg, men av og til er jeg helt nødt til å dele noen smarte babytips her på bloggen. Her i huset bor det nå en blidfis av en 5måneders baby. Han smiler fra øre til øre bare du kikker på han og skravler så mye at broren hans velger ty til musikk og headsett. Haha! Blidfisen har nemlig funnet ut at han kan lage de HØYE og svært så lyse tonene! Plagsomt og himla sjarmerende på samme tid! 2016-01-25 12.13.27Som andremann i gjengen er det naturlig å sammenligne han med storebroren. Jeg klør meg stadig i hodet og undres at to gutter kan være så ulike. Han er en helt annen type enn broren sin og har helt andre krav. Han er en rolig type, mens broren aldri hadde armer og bein i ro. Han har også helt andre preferanser til mat. Broren digget avokado-bananmos over alt i hele verden, mens denne herremannen sverger til denne orange mosen. Han spiser annet også, men får han velge vil han helst bare ha orange mos. Han er sterk i nakke og digger i motsettning til andre å ligge på magen. Han ruller fra mage til rygg, men har ikke helt funnet veien fra rygg til mage ennå. En fantastisk sak jeg kom over når blidfisen ennå bodde i magen var denne. Jeg husker broren som hatet ligge på magen og klikket den hjem uten å bluke. Denne har vi brukt flittig allerede og han digger den! Han kan speile seg selv, leke med de små lekedyrene som knitrer når man tar på de samtidig som han trener seg enda sterkere. Det beste er at den kan rulles sammen når den ikke brukes, så den tar ikke noe unødvendig plass. Genial sak!

2016-01-25 12.25.55I munnen til blidfisen har det dukket opp to tenner. De er ganske så plagsomme og har gitt oss fler våkennetter enn ønsket. Den lille kroppen har derfor et STORT bitebehov. Bitering er i disse dager hans beste venn, og spesielt denne. Ernæringsnerden i meg jublet og var nødt til å klikke den hjem da jeg så en bitering formet som en brokkoli. Hoho. Denne biteringen er BPA fri og fin for små babiser som klør i tennene.

I disse dager skal jeg så smått komme meg tilbake  jobbverdenen og i februar skal jeg igang med babymatkurs igjen. Jeg og Emil farter rundt til mammagjenger for å dele kunnskap, lære bort tips, triks og ikke minst kokkelere favorittoppskriftene fra babymatheftet. Et himla koselig kurs! Det blir fint!