PISTASJEKUBER

Publisert February 26, 2016 // SNOP/GODIS // 9 Kommentarer

Hei i fredagen!
I dag har jeg laget noe helt fantastisk godt! Jeg tør påstå at dette er noe av det beste snopet jeg har smakt! Pistasjenøtter har en mild og nyyydelig smak og passer ypperlig til sjokolade og annet søtt. Disse pistasjekubene smaker som karamellfugde og er dekket med mørk sjokolade. Jeg har bruk denne sjokoladen rundt, men du må gjerne bruke rå sjokolade også. Desto bedre og mer næringsrikt!
2016-02-26 16.30.32Det beste med denne er at den er laget på null niks, og den krever bare 6 ingredienser. Perfekt å slenge sammen til helgen spør du meg! 2016-02-26 14.44.05

PISTASJEKUBER

ca. 15 stk

  • 1 dl pistasjenøtter – naturelle
  • 1 dl cashewnøtter – naturelle
  • 7 dadler
  • 1 ts vaniljepulver
  • 7-8 dråper stevia med karamellaroma
  • 1 plate mørk sjokolade/hjemmelaget sjokolade (oppskrift her)

Sleng alle ingrediensene unntatt sjokoladen i en blender eller en beholder som hører til stavmikseren din. Blend i vei til en fast klebelig masse. Trykk massen ut i en silikonbrødform eller annet. Jeg brukte litt over halve brødformen siden jeg ville ha de kvadratiske (ca 2,5 cm høye). Sett i fryseren i en halvtime mens du smelter sjokoladen i vannbad eller lager rå sjokolade. Sjær i terninger, dypp i sjokoladen og dryss gjerne litt hakkede pistasjenøtter over! SMAKER HIMMELSK!
2016-02-26 15.52.182016-02-26 16.25.482016-02-26 16.27.40God helg a! Vi skal ha visning på søndag, så jeg må henge over vaskebøtten! Spennende!

9 kommentarer to “PISTASJEKUBER”

  1. Nam 😀

    NIna
    February 27, 2016
  2. Herlig:-)
    Bruker du tørket dadler? Bløtlegger du evnt disse først?

    Ns
    February 27, 2016
    • Jeg bruker feske fra innvandrersjappa! Bruker jeg tørkede må de bløtlegges først, ellers blir massen altfor tørr og vanskelig å jobbe med! 🙂

      Linn
      March 4, 2016
  3. Disse dånte jeg litt av også! Smaker som pistasjemarsipan, kommer til å fylle påskeegget mitt med disse! Takk for fantastiske oppskrifter, Linn.

    Cathrine Ø
    March 16, 2016
    • Herlig, Cathrine! De skal jeg ha i påskeegget også. NAM!

      Linn
      March 16, 2016
  4. Endelig fikk jeg laga disse!! Men det er nesten så jeg angrer, for de er jo alt for gode!!!!!!! Nam!!!! Ryker nok fort… Du lager virkelig mye godt! Og så heldige vi er som får alle disse gode oppskriftene. Babymatheftet ditt er helt topp!! Min lille snuppe på snart 6 mnd får bare god og sprudlende sunn mat 🙂

    Stine
    June 7, 2016
    • Ja, disse er MAGISKE!! 🙂 Tusen takk for fine ord <3

      Linn
      June 10, 2016
  5. Hei! Har ikke vaniljepulver i hus og det finnes ikke her jeg bor heller. Blir det ok uten også? 🙂

    Hilde
    February 4, 2017
    • Det går nok fint! Setter prikken over i`en, men fungerer fint uten også 🙂

      Linn
      February 7, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!



Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV