Hello i luken!
Snakk om hektisk mars måned! Bloggen har fått seg en liten ferie, og det trenger igrunn bloggerinnen også. For ferie og fritid har det vært dårlig med i det siste. Eller faktisk lyver jeg nå. Jeg har jo hatt påskeferie! Men dog en påskeferie hvor den ene etter den andre har ligget nede for telling. Det er da klart at kroppen bestemmer seg for å ligge kaputt når man endelig har tid. Det ble en fin påskeferie altså, jeg fikk bare ikke svinget meg i slalombakken og på langrennskiene som jeg hadde store planer om. Påskesnop har jeg inntatt og jaggu ble det påskeegg jakt med et herlig påskeegg på lille fis også.DSC_0252DSC_0269Siden påske har jeg levd i et endeløst lite flyttekaos og flyttet fra den kjære leiligheten vår til et midlertidig stoppested. Nå skal vi straks igang med byggingen av drømmehuset vårt, og planen er å være inne innen desember. Sååå det ser lyst ut for julefeiring i nytt hus. Hurra! Flytting tør jeg påstå er noe av det mest slitsomme man kan gå igjennom. Makan til slit! Nå er vi heldigvis på plass og det kjennes virkelig nydelig. Risholmensommeren startet litt ekstra tidelig i år, for vi er nemlig på plass på sommerøyen vår. Så nå blir det livet på øya for alle penga!

Rett før påske fikk jeg gleden av å være gjest på Podcasten Ingefær. En fantastisk bra podcast om helse og sånn. Jeg skravlet med Sara (damen bak podcasten) om veien til Sprudlende Sunn, kostholdshysteri, baby og barnemat og sunn snop. Har du ikke hørt episoden kan du sjekke den ut her. Podcast er fantastisk og noe jeg lytter til når jeg er i farten enten det er mens jeg kokkelerer, triller tur eller kjører bil. Ingefær podcasten er en favoritt og bør virkelig sjekkes ut om du ikke allerede er en lytter!2.2Siden jeg nå har landet og den hektiske flytteperioden er lagt bak oss gleder jeg meg nå til varmere tider og mai måned (for da starter jeg å jobbe sånn på ordentlig igjen!). I mellomtiden skal jeg nyte lille Emilsen, kokkelere masse deilig på kjøkkenet og finne inspirasjon og energi til jobbstart. Kursplanen er fyllt opp med nye datoer på både Snopkurs (21 april), Matkurs for små kokker (10 mai), Spis deg slank og glad kurs og Mat for glade mager kurs. Sjekk den ut her. Kanskje vi sees? Og du, Mat for glade mager kurset var på trykk i Fredrikstad Blad sist lørdag. Det var stas!

Hei så lenge!
Takk for at du titter innom!