Ohoi, jeg er back in business og set føles godt! Litt svetteperler i pannen må jeg innrømme at det blir med litt logistikk problematikk med to små lopper å tenke på. Jeg jobber mens lille bolle tar luren sin på formiddagen og kurser flotte kursdeltakere på kveldstid. Mandag startet SPIS DEG SLANK OG GLAD kurset opp igjen også. Stas å få lede en fin gjeng damer mot målet! Vet dere hva? Jeg har fått lov til å samarbeide med de himla flinke folka bak SANA BONA og vil være ambassadør for de fremover. Det er så stas at jeg nesten må danse litt. Jeg har vært flittig bruker av produktene i mange år, og jublet når de fikk inntog med produktene sine hos Coop. De fører bærekraftig, økologisk produkter av svært god kvalitet. De vil ha det beste av de beste og har håndplukket chafrøene, nøttene, kokossukkeret osv ved å dra rundt til små søte gårdsprodusenter i hele verden. De har quinioa fra Finnland, kokossukker fra Indonesia, fører sine egne rå knekkebrød basert på spirede korn, er råflinke på spiring av frø, urter, juicing og mye mye mer. Jeg skal teste litt produkter fremover og skal selvsagt vise dere. Jeg har allerede lagt min elsk på noen produkter, har store planer om å bli rå til å spire, og skal teste mange nye oppskrifter fremover. Hallois som jeg gleder meg! 2-2 2Klikk her for å ta en titt på nettsiden til SANA BONA. De har som sagt fått produktene sine inn i Coop, men der finner du kun bestselgerene som kokosolje, chiafrø, knekkebrødene osv. Det er så fint at tilgjengeligheten på denne type mat øker. Hurra for det!

Nå skal jeg svinge meg rundt å lage eggerøre stekt i masse rørossmør, skjære opp et fargebonansa av grønnsaker og lage iskaffe. Vi snakker digg og kraftfull lunsj før jeg skal ha matkurs med en haug damer i ettermiddag. Hei så lenge!