Hei sveis!
FOR et vært vi har om dagen! Hvor ble våren av? Vipps sommer! Den kom litt brått på meg, så jeg vet om en som må ut å shoppe litt sommerklær til gutta krutt! På lørdag hadde vi familien på besøk for grilling i kveldssolen. Jeg ble inspirert av været og laget en aldeles nydelig sommersalat. Får man ikke sommerstemning av denne så vet ikke jeg! Nydelig sommersalat og perfekt tilbehør ved siden av grillmaten!2011-02-10 23.22.29

SOMMERSALAT

Til en stor bolle salat trenger du:

  • 1 crispy salat
  • 4 never babyspinat
  • 4 vårløk
  • 1 avokado i terninger
  • 1/2 mango i terninger
  • 2 never jordbær
  • 2 never små perletomater
  • spirer (eks alfa alfa spirer)

Hakk i biter og bland sammen. Smaker nyyydelig med sprøstekte søtpotetterninger (søtpotetterninger ristet i olje og krydder og stekt i ovnen) og ailoi. NAM!
2011-02-10 23.22.56Sjekk Lissi linselus!

I går hadde jeg en fin gjeng på kurssamling og kokkelering. Hverdagsmat sto på menyen og kursdeltakerene kokkelerte både kjøttboller, pastinakkfries, foccacia og mer til. Det ble middagsinspirasjon til tusen og god stemning. Det er så gøy å følge en gjeng tett på den måten. Ikke bare blir de en fin og sammensveiset gjeng, men de deler erfaringer underveis og drar nytte av hverandre. Fokuset på kurset er glad kropp, men kan kommer ikke foruten en vektnedgang også. På hvert kurs veies og måles alle og resultatene jubles over for hver uke. Det rapporteres ikke bare om at vekten og midjemålet går ned så det synger, men enda bedre: mindre vondt i kroppen, bedre søvn, bedre konsentrasjon, mer energi osv. Det er så gøy å se effekten av et godt og blodsukkevennlig kosthold altså!

Nå skal jeg ut på en trilletur før det blir for varmt! I ettermiddag venter en gjeng små kokker på meg på Fredrikstad Storkjøkken. Ohoi! Gøy å være igang igjen!

Ha en nydelig tirsdag!