Hellois i sola! Snakk om nydelig sommervær!
Jeg har akkurat hatt noen fine timer på klinikken og er nå klar for å hente lille luring i barnehagen for en veldig-veldig tidlig sommerferie. Vi har derfor bakt en hel haug med superdigge havrekjeks i helgen som er med i barnehagen i dag for en aldri så liten avsluttning for Ellisen vår. Til høsten begynner en ny hverdag i ny barnehage!

Jeg kom på at jeg helt har glemt å vise frem 17mai kaken vår. Jeg tok på meg oppgaven å stå for det søte slaget på 17mai feiringen og da falt valget på VERDENS BESTE BROWNIE. Den er så god at jeg dåner bare av tanken! Selv de største kritikerene av sunnere bakst gir seg over av begeistring. Jeg tror jeg aldri noen sinne har smakt en bedre kake. Oppskriften er hellig og finnes her (i juleheftet).
2011-02-20 14.42.352011-02-20 14.42.12Ha en nydelig dag i solen!