Sammarbeid

Herlighet, har dere smakt de digge rå frøknekkebrødene fra Sana Bona? Som den heldige ambassadøren jeg er har jeg fått lov til å teste de, og er skikkelig dilla! Jeg måtte rett til Coop Mega her i Fredrikstad å hamstre med meg noen fler når jeg gikk tom. SÅ gode er de faktisk!
2011-02-24 12.28.382011-02-24 12.26.59Knekkebrødene er enestående av den grunn av de består av bløtlagte, spirede frø som er stekt/tørket på så lav varme (42grader) at de kan kalles RÅ. Det betyr at bearbeidingen er så skånsom at næringsstoffene i frøene er godt tilgjengelig slik at kroppen kan utnytte hver eneste lille bit.  De er derfor magevennlige, lettfordøyelige og består av en haug lett tilgjengelig næring. Dessuten smaker de fantastisk! Knekkebrødene er selvsagt helt uten gluten og er økologiske. Altså helt etter den sprudlende sunne ånden! De har fler varianter som jeg synes egner seg til ulike bruksområder. Varianten med paprika og quinoa er nyyydelig ved siden av en salat eller omelettlunsj siden de er så gode i seg selv, mens varianten med chia egner seg godt på frokostbordet med egg, avokado eller annet snask. Chiaknekkisen har vært fast innslag på frokostbordet vårt i det siste. Nå har jeg faktisk nettopp mumset de med avokado og hummus på og kan rapportere om tidenes kombinasjon. Makan til digg!
2011-03-02 14.02.02Du kan klikke knekkisene hjem herfra, eller kjøpe de i en Coop Mega butikk. Anbefales!

Og du, jeg har mumset tidenes diggeste kokosis i dag. Oppskrift kommer imorgen! Perfekt for deg som holder deg unna melkeprodukter! Mums!