PIZZA I EN FEI!

Publisert August 11, 2016 // LUNSJ, MIDDAG // 3 Kommentarer

Hei sveis!
Kikertpizza er og blir en storfavoritt hos oss, men denne varianten er enda kjappere og himla god den også! BFree wraps fungerer nemlig strålende som pizzabunn. Vi har kokkelert “lefsepizza” noen ganger i sommer og det er virkelig poppis! Ellis fikser og jeg assisterer!

Bfree wrappen er glutenfri og slettes ikke så aller verst sammenlignet med mange andre kjøpevarianter. Dessuten er det allsidige og gode på smak. Jeg har brukt de tidligere blant annet med laks og en spicy yoghurtdressing, se her.
2011-03-20 21.35.27Kokken (les: Ellisen) bestemmer fyll, får skjære opp og danderer på, mens jeg er assistent sånn for å forsikre meg om at ikke alle pizzaene er dekket av et tårn fyll (sjekk pizzaen hans på bildet over! Skinkebonanza! Haha!). 2011-03-20 21.40.10Wrapsene legges på bakepapir, smøres med litt ketchup og dekkes med fyllet du måtte ønske. Stek de midt i ovnen i 8-10minutter på 200grader. Om du er som meg og ønsker bittelitt mer næring i gapet sammen med pizzaen så topp gjerne med ruccola/spinat og spirer. Supergodt!!
2011-03-20 22.08.06BFree har de nesten over alt nå. Sjekk allergihyllen i nærbutikken din!
Ha en nydelig dag!

3 kommentarer to “PIZZA I EN FEI!”

 1. Så delikat og “friskt” maten din ser ut 🙂
  Har du noen formening om det er best å spise ris som er økologisk eller ikke med tanke på arseninnhold?
  Har du noen tips om hvordan unngå ballongmage når man inntar kikerter?
  Ser at gry hammer anbefaler melkesyregjæring i boken sin er dette noe du har erfaring med evnt kombu?

  Ns
  August 11, 2016
  • Tusen takk 🙂 Jeg tenker en redusering av risinntaket generelt er lurt, men når jeg bruker ris en sjelden gang bruker jeg som oftest økologisk. Aldri prøvd å fermentere kikertene, men det er planen å teste! Kikerter er kjent for å kunne gi mye gass pga den gode probiotiske effekten i tarmen, men vil tro gjæringen demper denne effekten og i tillegg gir myye bedre opptak av næring!

   Linn
   August 19, 2016
 2. Nam, det så digg ut 😀 Min pizza favoritt om dagen er helt klart mini søtpotetpizza ala linda stuhaug – anbefales

  NIna
  August 12, 2016

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV