Hei sveis!
Kikertpizza er og blir en storfavoritt hos oss, men denne varianten er enda kjappere og himla god den også! BFree wraps fungerer nemlig strålende som pizzabunn. Vi har kokkelert “lefsepizza” noen ganger i sommer og det er virkelig poppis! Ellis fikser og jeg assisterer!

Bfree wrappen er glutenfri og slettes ikke så aller verst sammenlignet med mange andre kjøpevarianter. Dessuten er det allsidige og gode på smak. Jeg har brukt de tidligere blant annet med laks og en spicy yoghurtdressing, se her.
2011-03-20 21.35.27Kokken (les: Ellisen) bestemmer fyll, får skjære opp og danderer på, mens jeg er assistent sånn for å forsikre meg om at ikke alle pizzaene er dekket av et tårn fyll (sjekk pizzaen hans på bildet over! Skinkebonanza! Haha!). 2011-03-20 21.40.10Wrapsene legges på bakepapir, smøres med litt ketchup og dekkes med fyllet du måtte ønske. Stek de midt i ovnen i 8-10minutter på 200grader. Om du er som meg og ønsker bittelitt mer næring i gapet sammen med pizzaen så topp gjerne med ruccola/spinat og spirer. Supergodt!!
2011-03-20 22.08.06BFree har de nesten over alt nå. Sjekk allergihyllen i nærbutikken din!
Ha en nydelig dag!