Hellois i tirsdagen!
Hos oss har vi startet med en vegetarisk middag i uken. Tenk at jeg har fått med min kjøttelskende mann på dette opplegget! Faktisk er det hans idé. Tro det eller ei! Han er som meg nemlig over middels glad i falaffel og veggis burgere. Dessuten har jeg laget linsegryte til en stadighet til Emilsen. En favorittmiddag som vi andre i familien også har mumset, sååå godt (oppskriften fra Babymatheftet!)! Det er derfor ikke noe problem å redusere kjøttinntaket og øke grønnsaksinntaket til menneskene mine når man kan lage så mye digg. En favoritt som går på repeat er falaffel. Her om dagen laget vi falaffel, hadde søtpotetterninger og en digg fargeglad salat med blant annet mango. Det hele mumset vi med en klatt aioli ved siden av. Snakk om GODT!2016-08-04 19.42.212016-08-04 19.42.34 Oppskrift på falaffel og andre digge veggisburgere finner du her hos denne flinke dama.

Forresten, har jeg nevnt at jeg sparker igang nytt Spis deg slank og glad kurs i starten av september? Et favorittkurs med fokus på inspirasjon og lærdom. En blanding av praktisk matlaging (med både hverdagsmatkokkelering og snopkokkelering) og en masse spennende teori. Tidligere kursdeltakere har gått ned i snitt 7kg og 8 cm i midjen (så himla kult!!) og rapporterer om mer energi, bedre søvn osv. Til å bli glad av! Mer info finner du her.