Hva er vitsen med å spise vanlig brød når man har low carb polarbrød?

Disse er sabla gode!

Vil du også lage?
Da trenger du:

6 egg
1/2 boks CC
80 g revet ost
3 ss soyamel
3 ss linfrø
3 ss sesamfrø
3 ss solsikkefrø
2 ss fiberhusk
1 ss bakepulver
1 ss olje
1 ss himaze (kan sløyfes)

– Fordel hvitten og plommen hver for seg. Pisk hvitten stiv med litt salt.
– Tilsett CC sammen med plommene og kjør sammen med stavmixer
– Tilsett alt det tørre + oljen og osten i blandingen med plommene og visp sammen.
– Bland hvitten i også.
– La røren stå å svelle i ca. 10 – 15min. (Tips! Blir ikke røren tykk, tilsett med fiberhusk).
– Fordel røren til små polarbrød på stekebrettet
– Stek på 200 grader i ca. 20 – 25 min.