Hellois! Torsdag og snart helg! Jeg har hjemmekontor i dag siden min minste lille bolle er litt pjusk etter vaksine. Da er mammas fang og rolige omgivelser det aller beste. I går hadde jeg og Randi fotoshoot til det rykende ferske oppskriftsheftet som følger Levende mat kurset vårt. Det blir så FINT! Jeg gleder meg til å dele noen bilder og vise en smakebit når heftet er fiks ferdig. Levende mat er jo så spennende! På kjøkkenbenken min nå bobler det og er full aktivitet i glassene. Sånt kan man ikke bli annet enn glad av! Jeg er skikkelig bitt av fermentering og levende mat basillen, og det vil nok krydre litt av bloggingen fremover også. Enn så lenge holder mange av oppskriftene tett til brystet slik at fine kursdeltakere får fatt i det beste av det beste. Gøy!

I travle tider er jeg avhengig av noe kjapp næring i vesken. Jeg tyr ofte til noen nøtter, eller en miks av nøtter, frø og bær/frukt. En favoritt jeg stadig klikker hjem fra iherb.com som nærmest har flyttet inn i vesken min (og i kontorpulten!) er denne miksen. 2016-09-08-13-42-342016-09-08-13-41-59En herlig økologisk miks av ristede mandler og frø med masse deilige tørkede tranebær og blåbær. Bærene er søtet med eplejuice og inneholder ikke noe sukker eller annet tullball. En herlig miks som gir god energi til kroppen. Perfekt mellommåltid på farten, eller topping på smoothien eller yoghurten. Mums!

Psst! Du sparer 5dollar på første bestilling om du er ny kunde på iherb.com og oppgir rabattkoden ZUW178.