Hei sveis!
Jeg er straks på vei til OSLO for å holde kurs med en fin gjeng. På veien skal jeg plukke opp Randi og sammen skal vi skape en skikkelig bra kveld fyllt av matglede og inspirasjon!

Jeg titter bare innom for å fortelle at vi har satt opp NY DATO til det populære LEVENDE MAT kurset!
2016-07-12-17-39-32Sist gang gikk kursplassene unna i en fei og kurset ble en braksuksess. Det er så gøy når tilbakemeldingene er endeløst positive! Da har vi gjort en god jobb med å inspirere, lære bort og tipse! LEVENDE MAT kurset er altså et kurs for deg som ønsker lære mer om hvordan man kan optimalisere råvarene i kostholdet vårt så de gir oss den beste næringen og gjør den beste nytten i tarmen og kroppen vår.

På kurset vil du lære om:

  • Melkesyregjæret mat og drikke som kilde til et brusende antall gode bakterier og enzymer for tarmen.
  • Hva skjer i prosessen? Hvorfor er dette så mye mer næringsrikt for oss?
  • Tarmhelse
  • For ikke å snakke om at vi deler våre levende mat favoritter (kraft, surdeigsbakst, spiring, kombucha, surkål og mer til!)
  • Alle deltakere vil få smake på en masse god levende mat, få kokkelere sin egene surkål i krukke som får bli med hjem, får en bit av surdeigsstarter, får en Kombucha scoby og ikke minst et fint oppskriftshefte.

Jeg og Randi gleder oss til nytt kurs 14 november i Sarpsborg! Mer info om kurset ser du her. Send meg gjerne en mail hvis du vil ble med på kurs eller har øvrige spørsmål! Mail: linn@sprudlendesunn.no.Ha en nydelig onsdag!

Pssst! I dag er det jeg som har snappen til KOSTHOLDSDAMENE! Legg oss til å følg med på hverdagen min!