Samarbeid, sponsede produkter

Hei sveis i mandagen!
I skrivende stund sitter jeg godt benket ved kjøkkenbordet, skåler i Kombucha og har hjemmekontor. Koser meg en mandag formiddag! I ovnen står en stooor økologisk Stangekylling å koser seg på lav temperatur og jeg har nettopp inntatt en fantastisk lunsj, som forøvrig kommer på bloggen imorgen. SÅ, over til overskriften. Jeg er så heldig at jeg får lov til å være ambassadør for SOMA! Soma har nylig relansert nettbutikken sin og den har blitt SÅ fin! Den bugner over av favorittprodukter som jeg er over meg av begeistring at jeg får teste og anbefale. De fører blant annet min store danske favoritt, Urtekram. De har fantastiske produkter jeg forelsket meg helt i da jeg levde det glade københavnerliv. Vanligvis har jeg hamstret med meg i bøtter og spann når jeg har vært over grensen, men nå har jo soma.no et helt fantastisk utvalg. Hurra for det! De har også alle supernature sine superprodukter, i tillegg til sine egne Cocosaprodukter. 2016-10-08-08-22-34Emil elsket sponsorpakken og har allerede raidet innholdet og smakt på flere av snacksposene. Emil godkjenner disse (for en genial sak! Perfekt å ha i vesken, eller som topping på smoothies, grøt osv), og jeg ga meg ende over når jeg smakte på disse. WOW sier jeg bare! NAM! Jeg lover fler innlegg om de ulike når vi har testet de! Det blir også en konkurranse med fine premier straks. Dette blir så bra!

Ha en nydelig mandag!