PRODUKTFAVORITTER TIL KROPPEN – SUPERTILBUD!

Publisert November 24, 2016 // HUD OG KROPPSPLEIE // 2 Kommentarer

Inneholder sponsede produkter

Hei sveis!
Urtekram har kommet med en helt fantastisk kroppsserie med kokos, og jeg er fullstendig in love! Jeg har sverget til Urtekram sine kroppsprodukter i mange år. De inneholder helt naturlige ingredienser, er økologiske og ikke minst er prisen god. Det er primært shampo og balsam, samt håndsåpen og tannkremen jeg har vært fast bruker av. Nå som kokosserien har kommet har jeg definitivt fått meg en ny favorittserie!2016-11-09-11-55-51Kokosshampoen finner du her og balsamen her. Kokosserien har også en helt fantastisk body lotion og håndkrem. Jeg smører kidsa med kremen etter bading før leggetid og de lukter så nyyydelig!
Liker du ikke kokos like mye som meg bør du velge en av de andre seriene. Hos oss har Aloveraserien blitt brukt flittig (håret mitt elsker det!) og Nordic Birch håndsåpen har alltid stått ved vasken.
2016-11-13-14-44-162016-11-13-14-45-51Det er BLACK FRIDAY imorgen og SOMA klinker til med en hel haug supertilbud! De har opptil 70% på en mengde varer, så her gjelder det være forberedt! Kokoshåndkremen har de til for eksempel 22kr, det er 59% avslag det! De har tyvstartet salget allerede nå i kveld og jeg dåner litt over de gode tilbudene! Faktisk har jeg akkurat klikket hjem en hel haug. Jeg må jo fylle på lageret av godsaker når prisen er så bra! Dessuten er spiselige julegaver noe av det koseligste som finnes!

Jeg klarer ikke få vist dere hele handlekurven min, men her kommer noen tips til hva jeg synes du bør klikke hjem (i tillegg til Urtekram sine kroppsprodukter over):

Happy shopping!
Psst! Det er førstemann til mølla da jeg ser produktene forsvinner i rekordfart!

2 kommentarer to “PRODUKTFAVORITTER TIL KROPPEN – SUPERTILBUD!”

 1. Er jaggu farlig å klikke innom siden din, vips ligger det MASSE ting fra soma i handlekurven 😀 Tror mannen min kommer til å himle med øynene når pakken kommer hjem 😛
  Har du tips til noen kosttilskudd derfra til ei som er 6 mnd gravid og ikke har så himla mye energi at det gjør noe? Er flink og tar Omega Cure hver dag, så omega-3 er ihvertfall i boks 🙂 Tenkte å bestille meg kostveiledning hos deg rimelig snart, kjekt med tips til en sunn avslutning på graviditeten og en sunn start med lillebror i hus 🙂

  Hanne
  November 25, 2016
  • Så bra, Hanne! Koselig med en kostveiledning! Det er mange tiltak du kan gjøre, men alt avhenger så klart av utgangspunktet. Det er også hormonene som spiller deg et puss, og de er ikke alltid like lett å hanskes med! Var MASSE trøtt og sliten i sist svangerskap selv! Omega Cure er iallefall helt supert at du tar! 🙂

   Linn
   December 1, 2016

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV