Du kjære nye år, du skal bli så fint! Året startet med et BOM etter vi lanserte KICKSTARTMENYEN vår på mandag! Vi åpnet for forhåndsbestillinger i romjulen, og interessen har vært overveldende. Det er så himla GØY! På mandag var planen en rolig start på året med koselig personalmøte på vår faste fine plass, men siden bestillingene tikket inn jobbet vi på spreng fra hver vår Mac fra morgen til sene kvelden! Vi klager slettes ikke altså, så himla stas! I går startet vi på`n med kickstart og det blir så BRA! Jeg er så klar for en rensende start på året! Les mer om menyen her.

Siden det er nytt år og og ny start er det på sin plass med en aldri så liten oppsummering av året som har gått. Jeg starter med første halvdel av året, så kommer del 2 om litt!

JANUAR
Emil startet med sine første smaksopplevelser og alt gikk inn i gapet med store smil! Ellis fylte 3år og vi klinket til med skikkelig Kaptein Sabeltannbursdag. Jeg ble skikkelig dillet på smoothiebowl!10FEBRUAR
Dagene gikk med til babykos. Vi kokkelerte sjokkis og hjemmelaget snop hver helg. En fredag i februar ble de himmelske Pistasjekubene til. Jeg ble dillet på brokkolisalat, babymat kokkeleringen fortsatte med masse iver og inspirasjon. Leiligheten vår ble lagt ut for salg og var proppfull på visning, og vi var på fjellet en langhelg med fine venner.8MARS
Jeg laget nytt Babymathefte proppet med fine babyoppskrifter, vi hadde fotoshoot hjemme i stuen og resultatet ble super bra! Jeg hadde snopkurs for en gjeng damer på Instagramtreff i Oslo, leiligheten ble solgt, jeg fikk smaken på speltlomper til lunsj, og hadde første Mat for Glade mager kurs siden før permisjon.6I mars tittet også vårsolen frem og jeg trillet masse tur, laget påskesnop, var på påskefjellet med familien ooog pakket leiligheten ned i esker. Fy flate så slitsomt flytting er! Helt på tampen av måneden kom også kurset mitt på trykk i lokalavisen!4APRIL
Vi flytter ut på Risholmenøyen vår! Siste måneden i permisjon ble helt magisk med gåturer på øyen og rolig atmosfære dagen lang. Jeg ble dillet på karamelliskaffe, hele gjengen ble hektet på quinoagrøt til frokost, jeg ble representant for Sana Bona og vi fikk en ny liten knert i familien (jeg ble tante!). Siste helgen i april var jeg og jentene mine på etterlengtet husmorferie på Farris Bad. Perfekt oppladning! Mens jeg tok litt ekstra permisjon fordi kroppen og hodet ønsket det, styret flinke Randi Sprudlende Sunn videre.
2MAI
Iskaffedillen fortsatte, jeg kokkelerte leverpostei og babyvennlige pannekaker til Emilsen som hele gjengen ble hektet på. Vi feiret 17mai med fine venner, hadde familien på middag utendørs opptil fler ganger, hadde matkurs for Fibromyalgiforeningen, hadde Matkurs for en supersøt gjeng små kokker og holdt fler snopkurs. Og ikke minst: prosjekt drømmehus kunne endelig starte!
6-2JUNI
Sommeren kom for fullt, jeg hadde begge barna hjemme hver dag, mannen hadde permisjon og vi koset oss glugg på stranden, fisket masse makrell og laget masse hjemmelaget is. Risholmensommeren startet for fullt med middagskokkelering for fine gjester i helgene. Siste helgen dro vi til fineste København og hang med fine venner! Der ble vi introdusert for friske vårruller og har vært hektet siden!
4-2JULI
Du herlige sommerferie! Sommer for oss er Risholmen, strand, sommerhuset vårt, middagskokkelering i lange baner, hjemmelaget is og båtturer. Der har du sommeren 2016 også! Det må bare legges til alenemammatilværelse siden mannen bygger hus!
2-2Vel, det var første del av 2016. Resten kommer om ikke lenge! Nå skal jeg kokkelere blomkålsuppe som står på kickstartmenyen i dag! Mums! Hei så lenge!