Hei sveis i mandagen!
Nå er jeg (og en stor gjeng) i gang med dag 7 på Kickstartmenyen! Det er så deilig å spise så rent! Kroppen føles lett, midjemålet er betraktelig redusert og jeg kjenner hele meg har det veldig så fint! Målet med Kickstartmenyen er å gi kroppen en skikkelig god start og nullstille slik at man deretter kan bygge opp det komplette kosthold kroppen blir glad av. Det å ta en Kickstart er svært lærerikt. Ikke bare med take på erfaringer på egen kropp, men man lærer en masse om matlaging, ulike råvarer, lærer kroppen å kjenne på en annen måte og får et annet syn på ulike matemner. Min kjære søster har fulgt menyen og fått slående resultater bare på 7 dager. Jeg deler gjerne hennes resultater etter 10 dager på kickstart! Med Kickstartmenyen vår følger tilgang til en lukket facebookgruppe hvor man kan dele erfaringer og se hvordan andre i samme situasjon føler det går. Vi deler raust med kunnskap og deler boeb bonuser som ekstra oppskrifter og har LIVE sending. Nå førstkommende onsdag skal vi ha sending om gode vaner for veien videre etter en Kickstart, og er selvsagt åpne for spørsmål. Det blir så GØY!
2016-12-17-13-56-14-1Jeg kommer til å ta Kickstarten med jevne mellomrom fordi kroppen fortjener/trenger det, og fordi det er fint å få fart på forbrenning og stramme opp litt av og til! Det er altså bare å hive seg på menyen uansett når du måtte ønske. Vi vil at den følges ganske slavisk. Den er nemlig nøye sammensatt med tanke på detox, næringsinnhold og energi. Menyen gir 10 detaljerte dagsmenyer nettopp fordi den bør følges slavisk. Det følger med detaljerte oppskrifter, og spesielt middagene er familievennlige slik at man ikke skal sitte å slurpe i seg sin egne mat mens familien spiser noe annet. I disse syv dagene har gjengen min spist det samme, men jeg har for eksempel toppet suppene med lit ekstra kjøtt til de. I går spiste jeg favorittsalaten med sprøstekte kikerter (det ER så godt!), og i skrivende stund spiser jeg fantastisk suppe med kraft, kokosmelk og masse digg. Nam!
2017-01-08-13-59-54En stor gjeng startet sammen med meg og Randi 3. januar, og mange har vært SÅ flinke med å følge menyen slavisk! Det er jo da resultatene kommer også! Les mer om menyen her!