Hei sveis!
Så var det på tide med del 2 av fjoråret! Jeg har fortsatt ikke vent meg til å skrive 2017 og går stadig på bommerter. Det er herlig med nytt år og blanke ark! 2017 skal bli bra! Siste halvdel av 2016 kan beskrives med et ord: hektisk. Jeg tror at om noen år kommer vi til å se tilbake på 2016 og tenke: fyyy flate for et styr! Prosjekt drømmehus har vært altoppslukende, iallefall for mannen. Jeg har mer eller mindre vært alenemamma og har måttet prioritere litt annerledes. Både med tanke på jobb, mat og trening. Men vi har klart det også vi! Det kommer jo noe godt ut av det, og resultatet blir nok knall! I 2017 skal kjærligheten prioriteres, jeg skal effektivisere jobbingen min mer, planlegge maten enda litt mer og prioritere trening. Det må jeg bare! Jeg blir så sur om jeg nedprioriterer det, nemlig! Hoho! Del 1 av årsoppsummeringen finner du her.

AUGUST
Hverdagen startet igjen, vi innførte en kjøttfri middag i uken og ble hektet på falaffel. Jeg var på husmorferie i Italia og koset meg glugg med fantastisk kortreist mat og vin. Jeg hadde bursdag og ble overrasket med ring på fingeren, Emilsen ble 1år og vi hadde bursdag to dager til ende. Og ikke minst: vi startet støpe grunnmur på huset og alt ble plutselig mye mer virkelig!2SEPTEMBER
Vi ble skikkelig dillet på friske vårruller og spiste det iallfall en dag i uken! Vi kjørte båt til og fra jobb/barnehage hver dag og jeg ble blåst av banen over nydelig vær og helt fantastiske solnedganger daglig. Randi og jeg ble for alvor bitt av fermenteringsbasillen og laget Levende Mat kurset! Jeg holdt et par superkoselige babymatkurs, hadde Mat for Glade mager kurs med en fin gjeng, og vi spiste surdeigspannekaker til frokost annen hver dag! Mot slutten av måneden var huset vårt oppe med vinduer og alt. Super stas!4OKTOBER
Høsten kom og de fantastiske solnedgangene fortsatte. Det samme gjorde surdeigspannekakedillen. Jeg ble stolt ambassadør for SOMA og gutta mine gikk bananas over den fine velkomstpakken. Vi fikk ny juicemaskin (en magisk slow juicer!) i hus og havnet på juicekjøret. Gutta mine bakte denne nydelige eplekaken, og en fredag ettermiddag ble de himmelske lakriskubene til. Jeg holdt snopkurs for to store foreninger på en og samme uke, hadde Hverdagsmatkurs for en fin gjeng  og brukte all ledig tid på å male hus. 6NOVEMBER
Jeg ble hektet på sprøstekt rosenkål med parmesan, var på spennende konferanse om ernæring og psyken, solnedgangsbonanzaet fortsatte, jeg blogget om hvorfor jeg digger surdeigsbakst, vi hadde årets første julebord med en herlig gjeng, og vi brukte all overskudd til isolering av hus. Randi og jeg hadde også høstens andre Levende Mat kurs, jeg hadde to Babymatkurs på rappen, og jeg fikk inn en hel haug Julehefter til dere. Brått litt julestemning!8DESEMBER
Julens koseligste aktiviteter startet, nemlig kokkelering av julefavoritter som sprudlende Snickers og pepperkaker med gutta mine. Jeg kokkelerte også julefavoritter med en fin gjeng på Julesnopkurs. Jeg og Randi møttes stadig for å spikre vårens planer og ikke minst for massiv jobbing med Kickstartmenyen. Måneden avsluttet bra med en herlig julaften og masse jobbings på huset i romjulen!
10
Takk 2016. Du har vært himla hektisk, innholdsrik og fin! Nå venter nye eventyr, en god del jobb gjenstår med huset, ny giv på kokkeleringsfronten og nye mål som skal nås. 2017 here wo go!
Ha en fin uke, gode følgere!