MIDDAGSFAVORITT! HELSTEKT KYLLING

Publisert January 11, 2017 // MIDDAG, PÅ KJØKKENET // Legg igjen en kommentar

Adlink

Hallo i luken! I dag har jeg hjemmekontor og utnytter situasjonen til å langtidsteke en giga økokylling fra Stange. Det jeg elsker med langtidsstekt kylling er at vi har tre middager og et par lunsjer i ett. I dag skal vi gomle kylling med kokos/kraftsaus, wokede grønnsaker og denne fantastiske rismiksen. Jeg digger å koke denne som anvist på pakken for så å blande kokos og kyllingkraften i denne. Da blir det som en fargerik og svært næringsrik risotto! Perfekt ved siden av kyllingen!
Restene av kyllingen deler vi opp og bruker i lunsjsalaten og lager currygryte dagen etterpå. Alle bein og øvrige rester putter jeg i en stor kjele, tar oppi en liten ss eddik og dekker med vann. Så koker jeg på svak varme i et lite døgn, siler av og får tidenes deiligste kraft! Den kraften blir base til suppe og får plass i fryseren til øvrige supper. SÅ digg!2016-10-10-12-19-23Fremgangsmåten på langtidsstekt kylling finner du her.  Jeg har blitt helt dillet på dette Ramsløkskrydderet og smører hele kyllingen inn i det, hvitløk og smør. Putt gjerne oppi løk/urter/rotgrønnsaker/sitron i formen for å smakssette litt. SÅ godt!
2016-10-10-12-19-40Forresten, i dag skal jeg og Randi ha LIVE SENDING kl.18 på facebookgruppen til gjengen som har kjøpt Kickstartmenyen. Vi skal snakke om veien videre og selvsagt besvare en masse spørsmål. Det blir GØY!
Ha en herlig onsdag (til tross for trist vær!)!

Ingen kommentarer to “MIDDAGSFAVORITT! HELSTEKT KYLLING”

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV