Hei i tirsdagen!
På søndag avsluttet vi bursdagsracet vi har hatt for vår lille 4 åring! Heldige han som har blitt feiret tre dager til ende! Først med skikkelig Sjørøverfest, kule kids, brownie, popcorn og gelegodteri (vi kjører selvsagt sukkerfri bursdag!), så med fruktfest og annet kult i barnehagen, og nå på søndag med hele la familia. Makan til heldig fireåring! Alle tre gangene har han ønsket seg verdens beste brownie, og siden mammaen hans ELSKER den brownien hun også er hun ikke vond å be når det gjelder baking! Oppskriften finner du i Julesnopheftet og er søtet med kokossukker, inneholder ikke gluten og kan enkelt lages melkefri også. Den er en skikkelig bombe og metter godt. Men hallois så fantastisk god den er! Jeg laget opp litt ekstra mye på søndag og klinket til med salt karamellsaus på toppen. HEI du skjønne mathimmel!

Karamellsausen laget jeg enkelt og greit etter oppskrift på smørbukkaramellene, men lot den ikke koke like lenge slik at den var helt flytende. Vi hadde den også som topping på vaniljeis. Oh my!

2017-01-15 15.57.082017-01-15 15.56.48Faktisk mumset jeg siste lille kakestykke til en kaffekopp i går formiddag som en bitteliten dessert etter salaten min. Jeg er ingen kakemums og vil heller ha litt mørk sjokkis enn kake, men denne brownien er unntaket. Makan altså! Til tross for sunnere bursdagsfester uten noe særlig mel og sukker holder det med bursdager på en stund nå kjenner jeg!

Forresten, jeg er så GLAD over all energi, overskudd, matglede og entusiasme det er på facebookgruppen til Kickstartmenyen vår! Deltakerene har fulgt menyen til punkt og prikke, og de har fått SÅ fine resultater! De har gått ned i snitt 3kg, redusert midjemålet betraktelig og merket hva riktig kosthold gjør med kroppen. Det er SÅ stas!!