BURSDAGSBONANZA, BROWNIE OG KARAMELLSAUS

Publisert January 17, 2017 // KAKE // 8 Kommentarer

Hei i tirsdagen!
På søndag avsluttet vi bursdagsracet vi har hatt for vår lille 4 åring! Heldige han som har blitt feiret tre dager til ende! Først med skikkelig Sjørøverfest, kule kids, brownie, popcorn og gelegodteri (vi kjører selvsagt sukkerfri bursdag!), så med fruktfest og annet kult i barnehagen, og nå på søndag med hele la familia. Makan til heldig fireåring! Alle tre gangene har han ønsket seg verdens beste brownie, og siden mammaen hans ELSKER den brownien hun også er hun ikke vond å be når det gjelder baking! Oppskriften finner du i Julesnopheftet og er søtet med kokossukker, inneholder ikke gluten og kan enkelt lages melkefri også. Den er en skikkelig bombe og metter godt. Men hallois så fantastisk god den er! Jeg laget opp litt ekstra mye på søndag og klinket til med salt karamellsaus på toppen. HEI du skjønne mathimmel!

Karamellsausen laget jeg enkelt og greit etter oppskrift på smørbukkaramellene, men lot den ikke koke like lenge slik at den var helt flytende. Vi hadde den også som topping på vaniljeis. Oh my!

2017-01-15 15.57.082017-01-15 15.56.48Faktisk mumset jeg siste lille kakestykke til en kaffekopp i går formiddag som en bitteliten dessert etter salaten min. Jeg er ingen kakemums og vil heller ha litt mørk sjokkis enn kake, men denne brownien er unntaket. Makan altså! Til tross for sunnere bursdagsfester uten noe særlig mel og sukker holder det med bursdager på en stund nå kjenner jeg!

Forresten, jeg er så GLAD over all energi, overskudd, matglede og entusiasme det er på facebookgruppen til Kickstartmenyen vår! Deltakerene har fulgt menyen til punkt og prikke, og de har fått SÅ fine resultater! De har gått ned i snitt 3kg, redusert midjemålet betraktelig og merket hva riktig kosthold gjør med kroppen. Det er SÅ stas!!

8 kommentarer to “BURSDAGSBONANZA, BROWNIE OG KARAMELLSAUS”

 1. Hei 🙂 Hva er browniesen søtet med? 😀 Jeg leter litt etter bursdagskake til minsten som blir 2 år – ikke før i april men kjekt å ha testet den ut før den tid 😛 Men vil ikke ha verken sukker eller kunstig søtning, hehe…

  Nina
  January 17, 2017
  • Den er søtet med kokossukker, Nina! 🙂 Inneholder smeltet mørk sjokolade, så her kommer det jo ann på hva du velger bruke av sjokoladevarianter. Den er farlig gooood!

   Linn
   January 17, 2017
 2. Hei? Er oppskriften også i det første heftet?

  Hilde
  January 17, 2017
  • Den står i det Juleheftet som kom i 2015 🙂

   Linn
   January 18, 2017
 3. Nam, det så godt ut! 😀 Lurte på hvor du kjøper sylteagurker? De på butikken er fulle av sukker, så regner med du kjøper andre steder.

  Lise
  January 18, 2017
  • Nei, jeg bruker de på butikken! Eller evt øko i Sverige. Det er så lite sukker som blir igjen på selve agurken at det “stresser” jeg ikke med 🙂

   Linn
   January 19, 2017
 4. jeg har juleheftet ditt, men har enda ikke prøvd denne, må gjøres snart. Ser kjempe god ut:) kan gravide gå på kickstartmenyen?

  maren
  January 20, 2017
  • Åa, det må du! Den er fantastisk god! Gravide kan benytte Kickstartmenyen og bare legge til et par måltider fra “skattekisten”. Det står i menyen også 🙂

   Linn
   January 23, 2017

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV