KJØLESKAPSGRØT

Publisert January 23, 2017 // FROKOST, GRØT // Legg igjen en kommentar

Adlink

Hei i mandagen!
I går kveld slang jeg sammen frokosten slik at den sto klar å ventet på meg i kjøleskapet når jeg sto opp i dagtidlig. Kjøleskapsgrøt er og blir en genial ting!DSC_0009Jeg bruker 1,5dl av denne miksen og blander med 1,5 dl havremelk (mandelmelk er også veldig godt!). Rører sammen og setter kaldt til frokosten. Den sveller i løpet av natten og får en nydelig konsistens. Det fine med denne er at du trenger ikke søte den eller smakssette den med noe. Den inneholder nemlig litt kokos, dadler i terninger, litt banan og vanilje. Resterende ingrediens er havregryn, hempfrø og chiafrø. Alle ingredienser er øko og summert opp gir grøten en god dose bra næring til kroppen! Jeg anbefaler å toppe grøten med en neve hakkede nøtter for gode fettkilder, også er det ekstra godt med litt bær på.DSC_0017Skal du virkelig slå på stortromma må du toppe med litt hjemmelaget karamellsaus. Hallois så himla godt!! Karamellsausen lager du etter denne oppskriften, men du behøver ikke koke like lenge så den forblir rennende. Såå godt! Jeg har alltid litt karamellsaus i fryseren jeg smelter forsiktig i vannbad. Så kjekt å ha liggende siden det passer til det meste!DSC_0016Ha en strålende fin uke!

Ingen kommentarer to “KJØLESKAPSGRØT”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV