LUN CHEVRESALAT MED APPELSINSAUS

Publisert February 2, 2017 // LUNSJ, SALAT // 1 Kommentar

Hei hå!
Min absolutte salatfavoritt inneholder geitosten chevre. Den har et hint av sødme, inneholder knasende nøtter og sprø epler. Den er altså SÅ god!
DSC_0034Til en god salatbolle trenger du:

  • 120-130g chevre
  • Valgfri salat – eks spinat og crispy salat
  • 1 liten gulrot i små strimler (jeg bruker spirulizer! Kan også sløyfes)
  • 1/2 paprika i terninger
  • 1/2 eple i terninger
  • En neve hakkede nøtter (valnøtter er superdigg!)
  • En liten neve gresskarkjerner

Appelsinsaus:

  • Saften av 1/4 appelsin eller 1/2 klementin
  • 2 ss flytende honning

Stek chevren på 200grader midt i ovnen i ca 7minutter. I mellomtiden hakker du salat og lager appelsinsaften: press saften av appelsinen/klementinen og rør sammen med honningen. Legg den varme osten på salaten, topp med nøtter og gresskarkjerner og hell sausen over det hele. Nyt mens osten ennå er lun. SÅ godt!

1 kommentar to “LUN CHEVRESALAT MED APPELSINSAUS”

  1. Åh, denne her må prøves ut snart!! Det var noe av det beste jeg fikk på restaurant når vi var i Frankrike for snart to år siden, ingenting som slår en god salat med lun chevre 😀

    Hanne
    February 2, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!



Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV