UKESMENY – UKE 10

Publisert March 5, 2017 // UKESMENYER // 1 Kommentar

Hei i søndagen!
Straks ny uke! I dag har vi lekt ute i snøen, sett film og slurpet sprudlende sunn kakao laget på mandelmelk og snikspist litt sunnere snop. Jeg har nemlig kokkelert fler ulike nye snopvarianter i helgen. Blant annet en to lags karamellbar som smakte himmelrike! Disse oppskriftene skal blant annet komme på film og resulterer etterhvert i et online snopkurs tilgjengelig for dere. DET blir så braaa!

Søndag betyr planlegging og det liker jeg. Jeg har satt av en liten time til å planlegge ukens middager, skrevet handleliste og lagt en liten slagplan for den kommende jobbuken. Dessuten har jeg bakt to fine brød for den kommende uken. Nå kan den nye uken bare komme! Jeg lovet dele ukesmeny for dere annenhver uke, så here we go! Håper det kan være til inspirasjon!ukesmeny uke10

UKESMENY

Mandag: Fiskekaker (minimum 80% fisk), søtpotetfries, aioli, stekte aspargesbønner og brokkoli.
Tirsdag: Tomatsuppe med hjemmekokt kraft toppet med parmesan og kokt egg.
Onsdag: Helstekt kylling med quinoa, kokossaus, og salat
Torsdag: Ovnsbakt ørret med linsepasta (kjøpt i Sverige), wokede grønnsaker (frossen wokmix) og verdens beste spinatsaus (1 boks Creme Fraiche, 6-8 spinatputer, hvitløk, salt og pepper).
Fredag: Friske vårruller
Lørdag: Blomkålpizza
Søndag: Rester/ salat med sprøstekte kikerter og kokt egg.

Ha en nydelig søndagskveld!

1 kommentar to “UKESMENY – UKE 10”

  1. Flott og inspirerende blogg du har:) ikke alle som har mulighet til å handle i Sverige eller finne alt økologisk lokalt:) har du tips om man skulle tatt bare noen gode valg i hverdagen som også er enkle? Har små barn som er svært lite villige til å smake f.eks hjemmelaget tomatsuppe, smoties,hjemmelaget brød og diverse. (En fase som dessverre har vart i flere år..) takker for svar:)