Sponset

I en lenger periode nå har jeg testet ut kosttilskuddet Rein Styrke. Et skikkelig potent tilskudd proppet med næring! Lever er kanskje noe av det mest næringsrike en kan spise, men hos mange ligger det kanskje langt inne å gafle innpå med lever på tallerken. Jeg lager leverpostei av kyllinglever jeg spiser av og til, samt gir barna, men for meg blir det litt FOR sært med levergryte eller annen innmat på tallerken. Creds til dere som mumser dette! Jeg skulle gjerne spist mer lever og ble derfor over meg av begeistring når Rein Styrke lanserte sine kapsler.

Som dere vet er jeg tilhenger av et variert og godt balansert kosthold slik at man skal slippe ta en neve eller to med kosttilskudd hver dag. Likevel vet vi at maten vi spiser i dag er behandlet på en annen måte enn før. Den er fraktet langt, er tilsatt både det ene og det andre og utsatt for mye som kan tape næring. Det kan derfor være på sin plass med et multivitamin tilskudd i tillegg til et variert kosthold. Skal en velge tilskudd bør en være kritisk og gå for tilskudd basert på rene, naturlige ingredienser. Det er nettopp her leverkapslene kommer inn. Rein styrke har laget et helt fantastisk kosttilskudd basert på tørket reinlever. Økologisk reinlever tørket på en skånsom måte innpakket i en gelatinkapsel fra storfe. Bedre kan det faktisk ikke bli!2017-03-13 11.18.35HVORFOR SKAL JEG SPISE LEVER, tenker du kanskje? Jo, det skal jeg si deg!
Lever inneholder helt vanvittig mye næring. Spesielt mye vitamin A, vitamin K, jern og B vitaminene. Lever er spesielt høy på vitamin B12, noe mange har lave verdier av. Vitamin B12 er koblet mot energiomsettningen og forhindrer tretthet og utmattelse. Vitamin A påvirker det hormonelle balansen i kroppen, styrker immunforsvaret og ikke minst gir fin hud.
Lever er også en god kilde til B-vitaminet folat som er spesielt viktig for de som ønsker bli gravide eller er gravide. Sammenlignet med andre supermatvarer som for eksempel grønnkål og blåbær troner leveren i en klasse for seg. Supernæring! Tenk å kunne ta et tilskudd som dekker det aller meste istedenfor en boks av det, en boks av det, osv. Alt du trenger bortsett fra omega 3 og Vitamin D finner du i leverkapslene. Altså et fantastisk tilskudd jeg anbefaler alle!

Jeg tar 4-6 kapsler hver dag. Da dekkes min kropps behov. Det beste er at kapslene er lett å åpne, så jeg drysser alltid en kapsel opp i barnas smoothie. SÅ kjekt!2017-03-13 11.19.11I helgen har jeg forresten vært på Kostholdskonferansen i Larvik med flere av de andre Kostholdsdamene. Superinspirerende og koselig å henge med de andre fine kostholdsnerdene! Det er godt med litt faglig inspirasjon, mingle med “likesinnede” og egentid. For meg er ernæring ikke bare en jobb, men en hobby. Jeg elsker faglig inputt og suger til meg all inspirasjon og lærdom på min vei. Kostholdshappenings som dette gir meg alltid en skikkelig energiboost. Dessuten er det himla koselig å henge med min partner in crime, Randi. To hjerner tenker bedre enn en, sånt blir det mye gøyalt ut av! Nå skal jeg jobbe videre med onlinekurs. TAKK for tilbakemelding ang heftet til kurset. Da blir det trykket hefte og dukker opp i posten til dere. Også får dere tilgang til onlinekurset som dere kan se når det passer dere best. Dette blir bra altså!

Ha en nydelig mandag!