Hei i solen!
Det skjer altså noe med oss med en gang solen og litt varme titter frem. Jeg merker hele kroppen smiler! Våren er så hjertelig velkommen. Denne tiden av året er virkelig helt fantastisk! Med solen kommer også alltid behovet for den lette maten. Jeg er i utgangspunktet ikke glad i “tung” mat og har ofte eviglange diskusjoner med mannen i huset om middagsønsker. Heldigvis får jeg som regel trumfet igjennom mine ønsker. Hoho! Han liker tung kjøttmat med saus, gryter osv, jeg liker lette middager som salater, søtpotetfries med tilbehør som aioli og fisk, pai osv. Nå er jeg skikkelig dillet på salat og vil helst ha det til både lunsj og middag. Med i middagsplanleggingen må også mine to små trollunger tas med i beregningen, så ofte blir det litt plukk og miks salat ala denne til middag hos oss. Det er populært hos alle!

Siden jeg er skikkelig salatdilla utnytter jeg enhver dag med hjemmekontor til salatlunsj. I dag ble det en miks av hva jeg hadde liggende. Hallo så godt! Brie smaker SÅ godt i salaten! Spesielt med noen dråper lønnesirup og gojibær til. NAM!2017-03-15 12.34.03
Til en salatlunsj trenger du:

  • 2-3 never crispy salat
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 eple i små terninger
  • 7-8 sukkererter delt i to
  • 5-6 skiver brie
  • 7-8 valnøtter
  • Gojibær
  • 1 ts lønnesirup på toppen

Miks sammen og NYT! Jeg slurpet et glass iskald Kombucha til. Eller, jeg drakk det litt etter maten. Kombucha bør nemlig ikke kombineres med mat. Dette fordi en syre i Kombuchaen kan binde seg til kalsium og hindre opptak i tarmen. Barna har forresten fått smaken på Kombucha, så nå må mor brygge i lange baner. SÅ kult!2017-03-15 12.35.56Ha en herlig onsdag!