UKESMENY – UKE 12

Publisert March 19, 2017 // MIDDAG // 4 Kommentarer

Hei søndag!
Jeg har rigget meg til i sofaen med en kopp te og gojisjokkis. Jeg tviholder på helgen til siste slutt! Jeg holder løftet mitt og deler hjertelig en ny ukesmeny med dere. Den kommende uken har jeg store planer om å starte på en ny runde Kickstart. Det gir meg så god følelse i kroppen. Dessuten skal ho mor snart på bikiniferie og da er det jo på sin plass med en liten kickstart. Den kommende ukesmenyen har jeg derfor kombinert til ære for dere. Hos oss vil den se litt annerledes ut, men bare litt. Hele gjengen min følger nemlig samme opplegg til middagene. Det er det som kanskje er det beste med Kickstartmenyen vår. Den er ikke FOR sær og kan fint kombineres mend familielivet. Likevel renser den opp, kickstarter forbrenning og speeder opp energinivået litt!

Håper du lar deg inspirere av denne ukens meny. Den består av flere av mine favoritter og gir deg en variert uke med mye bra mat og mye næring. Akkurat sånn en sprudlende uke skal være!  ukesmeny12
Mandag: Sprø fiskepinner med søtpotetfries, aioli og en stor salat (eks: crispy salat, rødkål, vårløk, avokado og paprika).
Tirsdag: Blomkålsuppe med kraft istedenfor buljong
Onsdag: Kylling curry gryte med quinoa
Torsdag: Omelett (kjapp hverdagsmiddag!)
Fredag: Søtpotetnachos med guacamole. NAM!
Lørdag: Skinkepai  – favoritt!
Søndag: Kikertpannekake med grønt fyll

Jeg blir alltid så sulten av å lage disse ukesmenyene! Hoho. Favoritter på rekke og rad! Dette blir min ukesmeny neste uke, kjenner jeg. Håper du lot deg friste!

Pssst! Vi klinket til med hjemmebakte boller i dag. Gutta gikk helt bananas! Jeg testet å langtidsheve, brukte spelt og kuttet raffinert sukker til fordel for rårørsukker og honning. Oh my! Jeg må dele oppskrift imorgen!

4 kommentarer to “UKESMENY – UKE 12”

  1. Hei
    hvordan få rdu slike tjukke amerikanske pannekaker av surdeigspannekakene du viser på snap?

    maren
    March 19, 2017
    • Det er tykke surdeigslapper med havregryn, banan og egg. Litt noe ala Monsterpannekakene, bare med surdeigsstarter 🙂

      Linn
      March 20, 2017
  2. Får man samme virkning hvis man bruker kollagen kjøpt på iherb, som om man bruker kraft..? Har aldri kokt kraft før, og vet ikke helt om jeg tør å la det stå med varme på komfyren så lenge.

    Lise
    March 20, 2017
    • Det blir ikke det samme som kokt kraft. Jeg anbefaler absolutt å koke kraft! Bare skru platen av på natten og pakk kjelen inn i en dyne/pledd eller lignende. Så setter du bare på igjen tidlig morningen etter. Jeg har skrevet litt om kraftkoking her: http://sprudlendesunn.no/blogg/?p=5198

      Linn
      March 20, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!



Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV